Home » Bayern. Pizarro sammenlignet Lewandowski og Haaland. Den tidligere spissen påpekte hva nordmannen er bedre på

Bayern. Pizarro sammenlignet Lewandowski og Haaland. Den tidligere spissen påpekte hva nordmannen er bedre på

by Russell Crowe

Borussia Dortmund spiller ligaklassikeren mot Bayern München på lørdag. Claudio Pizarro sammenlignet Erling Haaland og Robert Lewandowski før kampen.

Borussias møte med Bayern er en rivalisering i toppen av Bundesliga. Foreløpig leder bayerne den, men er bare ett poeng foran rivalen fra Dortmund.

Resten av teksten under videoen.

Det er mulig at innstillingen til de store stjernene til begge lag avgjør kampens utfall. Erling Haaland blir ofte sammenlignet med Robert Lewandowski. Kan du slå en polak i fortiden?

– Kunne vært. Mye avhenger av om du blir frisk. Og også om hvorfor han vil streve, hvor han skal spille. Hans evner er fantastiske. Også styrke, mentalitet. Robert har kanskje litt bedre teknikk, men Erling kan bøte på det med makt. Vi får se hva de neste sesongene vil vise. Han kan være en virkelig strålende fotballspiller og skytter – Pizarro evaluert i et intervju med «Super Express».

Haaland kom tilbake til kampen sist helg etter noen ukers pause på grunn av skade. Selv om han spilte flere minutter i kampen mot Wolfsburg, klarte han å score et mål. Totalt har han denne sesongen fjorten treff på elleve kamper.

Lewandowskis statistikk er mye bedre. Denne sesongen spilte polakken i tjue Bayern-kamper. Han scoret 25 mål.

Kampen Borussia – Bayern starter klokken 18:30. På Meczyki.pl vil vi dekke direkte tekst.

You may also like