Home » Bilnyheter: trenger du å vaske bilen oftere om vinteren?

Bilnyheter: trenger du å vaske bilen oftere om vinteren?

by Russell Crowe

«Bilen må definitivt vaskes både om sommeren og vinteren. Om sommeren for å se skinnende og vakker ut, om vinteren fordi det er anti-skli materialer. Det skader kroppen og baken,» sier Raivis Alksnis, Krown Latvija.

Det er greit å gå inn i et selvbetjent vaskeri når det er sol og varmt ute. I den kalde og våte vinteren er det mange som ikke vil ha med seg sprutpistoler i det hele tatt.

«Selvfølgelig synder den daglige brukeren og vasker ikke biler. Det ser ut til at jeg skal kjøre og det vil tjene meg. Glem vaskingen, la den gå når en rask reparasjon allerede er nødvendig,» sier Viesturs Cimbals, leder av karosseriverkstedet Autostatuss 7 .

Antioksidantbehandlingseksperten bekrefter også navnene på bilkarosserispesialisten.

Raivis Alksnis: «Hvis bilen ikke vaskes, kommer saltet inn i mikrosprekkene. De utvider seg, og du må kanskje male bilen din før våren.»

Selv om begge anbefaler å overlate vaskehallen til spesialister, må det være enighet om at det er raskest å gå inn i selvbetjeningen til vaskehallen.

Raivis Alksnis: «Vask bilen, buene og bunnen så mye som mulig om vinteren.»

Her er neste spørsmål: hvor ofte bør du vaske bilen om vinteren? Ikke hver dag!

«Selvfølgelig, jo oftere jo bedre, men minst to ganger i måneden,» tilbyr Viesturs Cimbals.

«Jeg vil anbefale å skylle minst en gang i uken om vinteren, så minst en gang annenhver uke vil det være en minimumsplan,» legger Raivis Alksnis til.

Det anbefales på det sterkeste å bruke varm voks hver gang du vasker. Dette muliggjør behandling selv når det er reelle ulemper på utsiden. Bilen vil takke deg.

«Om vinteren vil jeg anbefale å bruke voks med spesiell knapp. Eventuell beskyttelse må være over eventuell beskyttelse som måtte pålegges. Salgsverdien opprettholdes også,» oppsummerer Raivis Alksnis.

Andre leser for tiden

You may also like