Home » Den etiopiskfødte hopperen startet ikke i Norge. Merkelig grunn

Den etiopiskfødte hopperen startet ikke i Norge. Merkelig grunn

by Russell Crowe

Johnson fikk øye på hoppmiljøet under norgesmesterskapet i Trondheim i januar da den svarte utøveren hoppet 108 meter og ble nummer 42. Hopperen er født i Etiopia, han ble adoptert av en norsk familie. Han utviklet allerede sporten sin i Skandinavia.

Se videoen
En revolusjon innen skihopping. Forsvinne fra TVP-antenner

En merkelig årsak til norgeshopperens fravær fra norgesmesterskapet

Hopperen var imidlertid ikke til stede under konkurransen i kvalifiseringen til konkurransen under NM som ble arrangert i helgen i Oslo i Midtstubakken. Hvorfor? Det er rart fordi spilleren sto på startlisten.

Ifølge journalisten til portalen skijumping.pl, Adrian Dworakowski på Twitter, kunne Alexander Johnson av en merkelig grunn ikke konkurrere i Oslo. Nordmannen av etiopisk opprinnelse tok ikke med seg plastronen med startnummeret til bakken.

Ved det polske mesterskapet ble plastronene hentet inn av Małysz. Men en konkurrent glemte utstyret sitt.

Dette er en ganske konkret situasjon: Det hender ofte at spillere glemmer et lag, eller bare en plastron helt til toppen av bakken, fra garderoben. Det er imidlertid sjelden de tar det med til anlegget. I den polske staben er saken enklere og sikrer at slike tilfeller oppstår. Å ta dem med til hoppområdet er ikke deltakernes ansvar.

Torsdag, under det polske mesterskapet, ble plastronene hentet inn av Adam Małysz, som deretter delte dem ut til spillerne. Etter konkurransen ble de returnert til det polske skiforbundet. Interessant nok, ved MP i Zakopane var det også en hendelse knyttet til at laget glemte: innleggssålene til skoene før Krzysztof Leja-lagkonkurransen fra AZS Zakopane glemte å bruke dem og måtte ta dem dit, noe som ble gjort av hans klubbkamerater.

You may also like