Home » FOTO. «Hva er hemmeligheten bak dronningens evige ungdom?»: 95 år gamle dronning Elizabeth II avslører sportsspill, men fansen fortsetter å beundre henne.

FOTO. «Hva er hemmeligheten bak dronningens evige ungdom?»: 95 år gamle dronning Elizabeth II avslører sportsspill, men fansen fortsetter å beundre henne.

by Russell Crowe
Dronning Elizabeth II avslører Commonwealth Games

95 år gammel brite Dronning Elizabeth II i går, 7. oktober, ankom han Birmingham for å hedre åpningen av Commonwealth Games. Hennes Majestet ankom arrangementet kledd i en lys oransje dress og ble ledsaget av hennes yngste sønn – Prins edward

Nyheter


Urbanovich: Vi må forberede oss på hva som kan skje hvis…

8 timer

Nyheter

«Ristende på hodet forsvant den første personen i landet foran sjefen for slottets kanselli – å, pappa, Andris, disse Saeima-pratene!» Egils Līcītis spalte

17 timer

Nyheter

«Alle pandemier, epidemier og andre grener kommer og går.» Det at hendelser som er viktige for mennesker ikke kan glemmes.

1 dag

Les andre nyheter

Dronningen overrakte stafettpinnen, som starter 90.000-milsløpet gjennom 72 land. Den vil vare i 294 dager og avsluttes 28. juli 2022 i Birmingham.

Stafetten ble overlevert av Elizabeth II til gullmedaljevinneren i Paralympiske leker, Kadina Koks, i hvis hender den vil være i løpets første etappe.

ANDRE LES NÅ

Dronning Elizabeth II, 95, er beskytter av Commonwealth Games Federation og hennes yngste sønn, prins Edward, er hennes stedfortreder.

USAs president Joe Biden besøker dronning Elizabeth II

Etter at bildene av begivenheten dukket opp i media og også på sosiale nettverk, sluttet ikke fans av den britiske kongefamilien å imponere og gratulere dronningen.

«Hvordan ser hun på seg selv i årene? Med all respekt! «,» Hva er hemmeligheten bak den evige ungdommen til dronning Elizabeth II? «,» Utrolig og legendarisk kvinne! «,» Så smilende, så oppriktig og så bra hun ser ut! «,» Fantastisk kvinne! Den passer så godt til den oransje kåpen! «,» Jeg er stolt over å ha en slik dronning! «- disse innleggene kan leses på Twitter.

RELATERTE INNLEGG
Dronning Elizabeth II av Storbritannia

LA.LV-undersøkelse

Synes du dronningen ser bra ut på 95?

  • Ja, det ser kjempebra ut!

  • Etter min mening, som alle over 95 …

  • Nei, han virker eldre enn årene

  • Jeg har vanskelig for å svare på dette spørsmålet

Utarbeidet i henhold til utenlandsk pressemateriale.

Emner

You may also like