Home » Bjerringbro BK – Femte seier på rad

Bjerringbro BK – Femte seier på rad

by Ashley Olsen

Mens litauerne nøt en langhelg i hjemlandet, måtte den litauiske klubben Bjerringbro BK aldri hvile i Danmark. Mandag kjempet klubben om sesongens femte seier.

Litauerne, som ennå ikke har gått på et eneste nederlag i førstedivisjonssesongen, arrangerte denne gangen en skikkelig 3-poengsfest på hjemmebane. Opptil sytten trippel traff litauerne uten problemer, og beseiret laget Odense BK med resultatet 93:56 (29:10, 20:14, 29:12, 15:20).

Etter kampstart satte Bjerringbro BK-basketspillerne, som ikke sparte på trippelen, 14:1, og det var umiddelbart klart at litauerne er mye sterkere enn laget som kom fra Funny. Dette ble demonstrert av fordelen med nitten poeng akkumulert av litauerne etter de første ti minuttene – det fjerde endte med resultatet 29:10.

Selv om Bjerringbro ikke lenger dominerte klart i andre kvarter, beholdt litauerne posisjonen som kampens ledere og utvidet poengforskjellen til den lange pausen. Etter en lang pitch på slutten av Andrius Čybio var stillingen 49:24.

Etter en lang pause viste basketspillerne fra Bjerringbro BK litt mer allsidighet.
angrep, og forsvaret var ikke verre. Dette tillot dominansen å fortsette og ta slutt.
Innen det tredje kvarteret knuste litauerne Odense-gjestene med en uanstendig forskjell: 78:36.

Det siste kvarteret av konkurransen var bare en formalitet. Bjerringbro-spillerne så nå ut til å tro at jobben var gjort og handlet mer defensivt, mens de ventet på at dommeren skulle blåse av kampen. Litauerne oppnådde mer enn den garanterte seieren med resultatet 93:56.

Kampens mest produktive spiller, Rimantas Vosylius, som klorte motstandernes forsvar med sterke pauser, scoret 23 poeng. Darius Gvezdauskas og Laurynas Lučinskas la til 16 og 15
poeng. Marius Ryla scoret 13, Andrius Čybas ​​11 poeng, Laimonas Einikis 7, Aurimas Čybas ​​6, Daivaras Pocius 2 og Paulius Tupė scoret ikke denne gangen.

Laget takker de oppmøtte fansen som støttet spillerne gjennom hele kampen med lidenskapelig støtte og bråk. Basketballklubben Bjerringbro holder seg på toppen av tabellen med fem seire og ingen tap denne sesongen.

De som ønsker å støtte Bjerringbrolaget inviteres til å se neste konkurranse søndag 7. november kl 12 mot Horsens BK basketspillere som ennå ikke har opplevd nederlagets bitterhet. Teamet ser frem til den lidenskapelige støtten fra fansen på Langmarksvej 53, Horsens.

Likte du det? Bruk et sekund på å støtte EglėT på Patreon!