Home » Bloemen forventer «episk kamp» 10 km unna, smaksatt med Stavanger

Bloemen forventer «episk kamp» 10 km unna, smaksatt med Stavanger

by Russell Crowe

«Ja, Van der Poel er den ny gutt i nabolaget og han kjører for tiden veldig bra, sier Bergsma. Han blir en formidabel motstander.»Men er han også den absolutte favoritten? Bergsma:» Jeg vet ikke, jeg er hovedsakelig bekymret for meg selv. Jeg må sørge for at jeg presterer så godt jeg kan i de store kampene.»

Bloemen er imponert over svensken, også denne sesongen. «Jeg ble overrasket da jeg så ham komme så sterk ut forrige uke. Vise opp slik i hans første kamp i den nye sesongen … Det var ikke et enslagsvidunder, la oss si det sånn.»

Favoritten vinner aldri

Den svenske verdensmesteren røpet nylig ut at det absolutt ikke er sikkert han snart vinner OL-gull i Beijing. «Favoritten vinner aldri på 10 kilometer, så hvorfor skulle jeg være den første favoritten til å vinne?» sa Van der Poel.

«La ham mene det», svarer Bloemen med et smil. «Jeg gjør mine beste forberedelser for å kjøre mitt beste løp på lekene. Og så er det forhåpentligvis nok til gull.»

Bergsma, som overrasket Kramer i Sotsji i 2014, forstår Van der Poels uttalelse. «Det er vanskeligere som storfavoritt. Så du har forventningene til deg selv og menneskene rundt deg på skuldrene. Det må du kunne takle.»

You may also like