Home » Blues-rallyet mot Norge

Blues-rallyet mot Norge

by Russell Crowe

Det franske håndballlaget vant i Norge (25-31) denne søndagen, på andredagen av Golden League.

Det franske håndballlaget kom seg bra ved å slå Norge klart (31-25) søndag i Trondheim på andredagen av Golden League, dagen etter det første tapet mot Danmark (31-26). Fortsatt fratatt de fleste av hans ledere, som triumferte i Tokyo Games – bare Valentin Porte, Hugo Descat, Timothey N’Guessan og Kentin Mahé spilte – kunne trener Guillaume Gille stole på den franske arven, veldig flittig.

Franskmennene tok umiddelbart scoringen (2-0) basert på et aggressivt forsvar, som gikk foran det norske angrepet, og på paradene til keeper Kévin Bonnefoi. Anvendelsen av den franske bakstyrken stod i kontrast til de offensive tilnærmingene til nordmennene, som betalte for de mange fraværene (spesielt Gøran Johannessen, Sander Sagossen, Harald Reinkind og Christian O’Sullivan). Bare venstrekant Sebastian Barthold holdt laget sitt i kontakt med fire mål på fem forsøk, inkludert to sjumeterskast.

Nordmennenes sendeproblemer ble ikke løst da de kom tilbake fra garderoben: de fortsatte å misse pasninger i kombinasjoner, noen ganger til og med uten å være under press fra franskmennene. Tvert imot, de unge Blues satte til og med opp showet, som denne «kung fu» produsert av Benoît Kounkoud på et show fra den nye kapteinen Valentin Porte.

Avstanden steg til seks mål (23-17, 43.) etter et mål i et raskt angrep av Kounkoud, etter en ny redning av Rémi Desbonnet, effektiv med lagkameraten Bonnefoi. I angrepet var den unge franske pivoten Théo Monar (20) allestedsnærværende for å lede Blues-angrepene (seks mål). Før dette møtet ble Nederland, Blues» neste rival, knust av Danmark 33-19. Golden League er en vennskapskonkurranse med etappe i hvert av arrangørlandene (Frankrike, Norge og Danmark).

You may also like