Home » Avowed vil satse på handling. Ny informasjon om rollespillet Obsidian

Avowed vil satse på handling. Ny informasjon om rollespillet Obsidian

by Russell Crowe

Borte er dagene da Obsidian knapt fikk endene til å møtes. I dag er det en av perlene i Microsofts spillkrone og et studio stort nok til å jobbe med tre spill samtidig: Survival Grounded, den andre delen av The Outer Worlds, og Avowed, som ble annonsert i juli 2020. .

Siden den gang har vi ikke hørt nesten noe om denne tittelen, så vi leser informasjonen som Windows Central bringer med enda større interesse. Nettsiden har nådd noen informasjon om hvordan spillingen til dette rollespillet skal være.

Først og fremst hevder portalen at Obsidian er nær den første spillbare versjonen av denne tittelen, så det ser ut til at ryktene om utgivelsen som er planlagt til 2023 gir mye mening. Selve spillet vil satse mer vekt på handling presentert fra et førstepersonsperspektiv, vil det også være omfattende RPG-elementer og en spesifikk historie. Vi vil også ha forskjellige klasser av karakterer til rådighet, en kampsystemet vil være inspirert av mekanikken til Skyrimnår hver hånd ble behandlet som om den var separat. I Avowed kan vi spille som en useriøs som bruker to dolker i hver hånd, en kampmagiker som holder et sverd i den ene hånden og magi i den andre, eller en fullverdig tryllekunstner som bare bruker trollformler. Den kraftigste av dem vil kreve to ledige hender.

Kampsystemet er også basert på populært utstyr laget med en enorm liste over trollformler og forskjellige evner tildelt en gitt kampstil. Derfor vil fans av nærkamp bruke skjoldslag, spark eller fekteteknikker, og fans av magi vil kunne tilordne trollformler til individuelle knapper. Windows Central skriver også at hvis The Outer Worlds var et forsøk på å lage et Fallout-spill, vil Awowed prøve å følge det inn i nevnte Skyrim. Spillet kan også ha omfattende interaksjon med miljøet, inkludert ødeleggelse.

Vel, det hele høres fantastisk ut, så vi ser virkelig frem til den første presentasjonen av spillet av denne tittelen. Hvem vet, vi kan kanskje se de første bitene av spillingen under The Game Awards i desember.

Er du interessert i ny teknologi og relaterte emner? Dette vil garantert interessere deg i Technically Thing-podcasten også:

You may also like