Home » CREDIT AGRICOLE SA: Crédit Agricole Consumer Finance kunngjør sin intensjon om å kjøpe AML- og LeasePlan-aktiviteter i seks europeiske land med Stellantis

CREDIT AGRICOLE SA: Crédit Agricole Consumer Finance kunngjør sin intensjon om å kjøpe AML- og LeasePlan-aktiviteter i seks europeiske land med Stellantis

by Ashley Olsen

pressemelding

Crédit Agricole Consumer Finance kunngjør sin intensjon om å kjøpe AML- og LeasePlan-aktivitetene sammen med Stellantis i seks europeiske land.

Massy, ​​22. mars 2023 – Crédit Agricole Consumer Finance kunngjør signeringen av en oppkjøpsprotokoll med Stellantis av seks europeiske datterselskaper av AML og LeasePlan, etter oppkjøpet av 100 % av kapitalen i LeasePlan av ALD, annonsert i januar 2022. Denne operasjonen tillater en umiddelbar akselerasjon av utviklingsambisjonene til de to gruppene innen mobilitet og langsiktig bilutleie.

Denne kunngjøringen følger partnerskapsavtaler kunngjort i desember 2021 mellom Crédit Agricole Consumer Finance og Stellantis i forbindelse med opprettelsen av et felles NewCo, en europeisk leder innen automotive LLD, og ​​oppkjøpet av 100 % av FCA Bank av CA Consumer Finance.

I tillegg er Crédit Agricole Consumer Finance stolte av å kunngjøre med Stellantis signeringen av en avtale om salg av AML-aktivitetene i Irland, Norge og Portugal, samt LeasePlan-aktivitetene i Tsjekkia, Finland og Luxembourg, som representerer en total flåte på mer enn 100 000 kjøretøy og en total balanse på omtrent 1,7 milliarder euro. Disse salgene vil skje i kraft av forpliktelsene ALD har påtatt seg innenfor rammen av godkjenningen fra EU-kommisjonen av fusjonen mellom ALD og LeasePlan.

Oppkjøpet gjennomføres av FCA Bank, etterfulgt av en etterfølgende deling av det oppkjøpte omfanget mellom:

You may also like