Home » Den latviske fotballegenden Marians Pahars blir sportsdirektør i LFF – Fotball – Sportacentrs.com

Den latviske fotballegenden Marians Pahars blir sportsdirektør i LFF – Fotball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

«Marijs Paharas forgjenger, Jurijs Andrejevs, vil fortsette å bidra til utviklingen av latvisk fotball som leder av LFF Education Department, og kommer tilbake til segmentet han har jobbet i med gode resultater i mange år. LFF takker J. Andrejev for hans prestasjoner som LFF Atletisk direktør juni 2020, heter det i uttalelsen.

«Jeg er takknemlig overfor LFF for muligheten til å delta i utviklingen av latvisk fotball i et nytt og samtidig svært bredt ansvarsområde. Som spiller og trener har jeg erfart og lært om erfaringen og tilnærmingene av forskjellige land i fotballutviklingen. for å gi det beste ut av det, uten å glemme å utvide min kunnskap og erfaring,» sa Pahar. «Som sportsdirektør jobber jeg mye med den brede utviklingen av fotball, konkurranser, klubber, akademier og andre grener med stor ambisjon og entusiasme. Med utenlandske spesialister nær meg for å jobbe sammen for å hjelpe det felles systemet for latvisk fotball… klatrer vekststigen».

«Marians Pahars, med sine prestasjoner, erfaring, visjon og evne til å jobbe, er en stor fordel for oss som organisasjon og for latvisk fotball generelt.» Hans kunnskap og visjon har trukket oss inn, men hans evne til å nærme seg og motivere andre med sitt engasjement er utvilsomt. Vi er glade for at Mariana Pahara har sluttet seg til LFF-laget i en så viktig posisjon, sier LFF-president Vadim Lashenko. «Det vil være viktig for den nye sportsdirektøren å bli kjent med den latviske fotballindustrien fra et annet perspektiv for å sikre en bærekraftig utvikling av fotballsystemet. Derfor vil førsteprioritet være å revidere det eksisterende fotballutviklingssystemet for ytterligere å forbedre fotballsystemet. system. og integrere nye initiativ.»

Marians Pahars vil fortsette å fungere som assisterende hovedtrener for det latviske landslaget Dainis Kazakevics.

Ressurser brukt:
https: //lff.lv/zinas/13475/marians -…

You may also like