Home » Dortmund og Norge skjelver

Dortmund og Norge skjelver

by Russell Crowe

På grunn av en hofteskade vil klubben hans Borussia Dortmund sannsynligvis gå glipp av toppscoreren, så vel som det norske laget, i kvalifiseringsløpet til verdensmesterskapet i 2022.

Borussia Dortmund-stjernen Erling Haaland går glipp avflere ukerTreneren deres annonserte fredag ​​et slag mot den tyske klubben og den norske troppen, som er sterkt avhengige av spissen. «Du har en lårskade som hindrer deg i å spille«Jeg tar det tilbake»en liten stundDet sa BVB-trener Marco Rose på en pressekonferanse. 21-åringen spilte hele kampen med Dortmund onsdag, under deres store nederlag (4-0) mot Ajax Amsterdam i Champions League. «Det er på tide å fokusere på restitusjonen min. Jeg kommer sterkere tilbake!Haaland tok til Twitter med sitt innlegg med et bilde av seg selv som takker publikum.

Fraværet av den tyske spissen er dårlige nyheter for den tyske klubben, som for øyeblikket ligger på andreplass i den tyske ligaen, ett poeng bak den bayerske lederen. Med 9 mål denne sesongen deler han Bundesligaens toppscorer med sin Bayern München-kollega Robert Lewandowski. Hans fravær er en hodepine for treneren hans, som ikke har noe reelt alternativ til denne posisjonen: han alene er ansvarlig for nesten en tredjedel av alle målene Dortmund har scoret i Bundesliga denne sesongen. Han er også klubbens beste pasning med fire målgivende pasninger.

Se også – Erling Haalands første hattrick i tysk liga

Norge står i fare for å lide

Nordmannen har nylig gått glipp av tre konkurransekamper med blåmerker i lysken, men kom tilbake til startoppstillingen i midten av oktober. Han nyter godt av en straffeklausul i kontrakten ved slutten av inneværende sesong og er allerede ettertraktet av de største klubbene i Europa, spesielt England og Spania. Det er også et slag for det norske laget, som må spille to avgjørende kamper (mot Latvia og deretter mot Nederland) 13. og 16. november for å delta i verdensmesterskapet i 2022.»Jeg snakket med Dortmund og Erling, og konklusjonen er at han går fra rallyet på grunn av landslaget.Dr. Ola Sand fortalte det lokale nyhetsbyrået NTP. «Det er en skade som tar tid å lege. Det er minst tre eller fire uker, kanskje merNorge, som ikke har spilt en stor internasjonal konkurranse siden EM 2000, er for tiden nummer to i gruppe G, to poeng bak Nederland og også to poeng bak Tyrkia.

You may also like