Home » Den marokkanske politiske klassen fordømmer bombingen av sykehuset «Al Maamadani» i Gaza

Den marokkanske politiske klassen fordømmer bombingen av sykehuset «Al Maamadani» i Gaza

by Siv Jensen

Bombingen av israelske styrker av sykehuset «Al Maamadani» på Gazastripen er grusom og ingenting kan rettferdiggjøre det. I tillegg til den utvetydige fordømmelsen av Utenriksdepartementet er den fra de politiske partiene som enstemmig beskrev denne aggresjonen som «feig og barbarisk».

Umiddelbart etter denne bombingen som forårsaket hundrevis av sivile ofre, samlet de politiske partiene sine styrende organer og fordømte sterkt dette «kriminelle angrepet» som ikke reddet barn, kvinner, syke eller medisinsk personell.

I denne forbindelse fordømte partiet for fremskritt og sosialisme (PPS) kategorisk grusomheten begått av israelske styrker mot det uskyldige palestinske folket, gjennom deres brutale bombing av sykehuset «Al Maamadani» og dets omgivelser på Gazastripen. Denne handlingen forårsaket tap av hundrevis av liv og skadet mange uskyldige mennesker, inkludert pasienter, medisinsk personell, barn, kvinner og eldre, beklager PPS. «Denne sjokkerende scenen fant sted foran øynene til hele verden, og trosset menneskelig samvittighet,» la den politiske gruppen til.

Les mer

Redaktørens notat: Mosaïque er et pressemagasin som gir leseren en rask og selektiv oversikt over nøkkelemnene som dekkes av anerkjente aviser og medier i den arabiske verden. Arabiske nyheter på fransk nøyer seg med en svært fortettet publikasjon, som henviser leseren direkte til lenken til den originale artikkelen. Meningen som uttrykkes på denne siden er forfatterens og gjenspeiler ikke nødvendigvis den til Arab News på fransk.

You may also like