Home » Den norske toppspissen Haaland savner kvalifiseringscracker mot Orange på grunn av skade

Den norske toppspissen Haaland savner kvalifiseringscracker mot Orange på grunn av skade

by Russell Crowe

Haaland var ofte alene ansvarlig for norske seire og var også nøyaktig i den siste kampen mot Orange. I Norge endte kampen 1-1, blant annet på grunn av en scoring fra Haaland.

«Trenger mer tid»

Borussia Dortmund-spissen skadet hoften sist tirsdag under Champions League-kampen med Ajax, meldte rikslege Ola Sand til norske medier. «Denne skaden vil ta lengre tid å lege. Jeg har snakket med Dortmund og Erling og vi har kommet frem til at han ikke blir kalt inn for det norske laget.»

«Det er på tide å fokusere på skaden min. Jeg kommer sterkere tilbake,» sa Haaland på sosiale medier. Han kom tilbake forrige uke etter en muskelskade som holdt ham på sidelinjen i nesten tre uker. Med nordmannen på banen gjennom hele kampen tapte Dortmund 4-0 for Ajax sist tirsdag på Johan Cruijff ArenA. Haaland går også glipp av returoppgjøret til Ajax 3. november.

Nederland og Norge møtes 16. november. Vinneren av spillet vil sannsynligvis kvalifisere seg direkte til neste års verdensmesterskap i Qatar, selv om begge land vil spille en ny kamp først. Den oransje troppen skal spille mot Montenegro 13. november, Norge har ennå ikke spilt mot Latvia.

Forskjellen på to punkter

Etter åtte spilte kamper leder Nederland gruppen med 19 poeng, Norge er nummer to med 17 poeng og Tyrkia tredje med 15 poeng. Landet som havner på andreplass vil spille enda et sluttspill mot en annen nummer 2.

You may also like