Home » Den norske treneren reagerer på Graneruds ord om Stoch

Den norske treneren reagerer på Graneruds ord om Stoch

by Russell Crowe

Den tredje konkurransen i årets turnering var en stor skuffelse for den nåværende TCS-lederen. Granerud ble kun nummer 15 i Innsbruck, og tapte mer enn 27 poeng til vinneren, Kamil Stoch. For de svake Utfall Nordmannen var hovedsakelig påvirket av det første hoppet, der han nådde bare 116,5 meter og rykket opp til finaleserien kun takket være en vinnerduell i KO-fasen. I andre runde oppnådde også verdenscuplederen et klart svakere resultat enn polakken, men det hindret ham ikke i å uttale seg ganske kraftig i et intervju med norsk fjernsyn TV2 om seieren til den tredobbelte olympiske mesteren.

Se videoen
Hva kan polske hoppere gjøre? «Stoch er motivert og veldig godt forberedt»

– Forholdene for hele uken var gunstige for polakkene, så det var veldig irriterende å se det i utgangspunktet. Polakkene var heldigere enn meg og Geiger. Innsbruck er ingen lykkebakke for meg, sa Granerud. – Kamil er så ustabil at jeg fortsatt kan nå ham. Alt annet likt i Bischofshofen kan jeg vinne med ham med 10 poeng i hver serie. Han hopper ikke så bra i det hele tatt, men han har gode resultater, la han til.

Sint Granerud. «Det er så opprørende at Stoch vant igjen.» Vi har en kommentar fra Norge

Hilde: «Granerud burde ta litt luft, det passer ikke å si sånne ting»

Landsmennene hans likte ikke disse uttalelsene. Granerud har rett når han sier han var uheldig med forholdene. Men du bør lufte deg litt før du kommer for å uttale deg til media. Det er ikke riktig å si slike ting om Stoch. Han er tre ganger olympisk mester og leder av denne turneringen. Man må være litt ydmyk, sa Tom Hilde, nå ekspert på norsk TV.

Johan Remen Evensen, og den norske treneren Alexander Stoeckl, gjentok sin tidligere lagkamerat i et intervju med Sport.pl. «Det er bedre å ikke fortelle ham for mye i dag, men i morgen.» [w poniedziałek – dop. red.] Vi er seriøse – kunngjorde veilederen til det norske laget. – Han var uheldig, det var veldig skuffende at han tapte så mye, selv om han hadde et godt hopp. Alt er fortsatt mulig, selv om tapet er betydelig med tanke på at lederen er en rutinemessig Stoch – oppsummert.

Granerud slår seg på brystet og ber Kamil Stoch om unnskyldning. Granerud slår seg på brystet og ber Kamil Stoch om unnskyldning. «Jeg var frustrert»

Granerud beklaget på Twitter. «Jeg var frustrert»

Timer etter at konkurransen var avsluttet, reflekterte Granerud i sitt Twitter-innlegg: «Jeg var frustrert over resultatet i dag og er det fortsatt. Dette er en bakke med bare dårlige minner knyttet til seg. I dag vokste følelsene. Jeg anser Kamil for å være en av de største hopperne gjennom tidene. Jeg tror også at med en perfekt prestasjon på Bischofshofen kan alt skje. To hopp til gjenstår. Så lenge turneringen varer, er det fortsatt håp. Jeg tror jeg kommer til å vinne. Fred og kjærlighet til alle.»

Den siste konkurransen i den 69. 4 Hills-turneringen finner sted på onsdag i Bischofshofen, Østerrike. Nåværende leder Kamil Stoch, som allerede har vunnet hele arrangementet to ganger (i 2017 og 2018), er 15,2 poeng foran Dawid Kubacki, 20,6 poeng foran Halvor Egner Granerud og 24,7 poeng foran over Karl Geiger.

You may also like