Home » Den største LAN Trackmania vil finne sted i Norge

Den største LAN Trackmania vil finne sted i Norge

by Russell Crowe

Den største pengepremien i Trackmanias historie vil være å vinne under en konkurranse som skal samle de 16 beste spillerne i verden i Norge.

Trackmanias største turnering på vei

10. november 2021 annonserte Eirik Holdal, den mest populære engelsktalende Trackmania-journalisten, offisielt at et nytt LAN vil finne sted i august 2022 i byen Meloy, Norge: TrackMania Meloy 2022. Denne konkurransen utmerker seg på mange måter.

For det første er det konkurransen som tilbyr den største pengepremien i Trackmanias historie (alle versjoner kombinert). Der den største pengepremien har vært $42.000 siden 2006. Eirik Holdal annonserte at pengepremien for denne konkurransen, hvis navn fortsatt er ukjent, vil være $50.000. Cela-representant, på et seoul-arrangement, en montant proche de celui mis en jeu sur l’ensemble de l’année par Nadeo lors des compétitions officielles du circuit professionalnel (€ 51 500 til rundt $ 58 000 fordelt på deux saisons régulières et une coupe av verden). TrackMania Meloy 2022 er derfor et stort fremskritt for Trackmania og kan være «en katalysator for å presse Trackmania til nivået til visse flotte spill som Rocket League eller League of Legends,» håper Eirik.


Meloy, det er her i Norge (c) Google Maps

Så denne konkurransen er også preget av elementene som vil omgi selve konkurransen. Redaksjonen kunne be arrangøren om flere detaljer om aktivitetene knyttet til konkurransen. Sistnevnte forklarte at et av målene med konkurransen er å la spillere oppleve norsk natur gjennom følgende aktiviteter:

  • Går på den nest største isbreen i Norge: Svartisen
  • Fottur til toppen av et fjell med utsikt over Norskehavet
  • Norsk fiskefiske på lokale båter
  • Oppdagelsen av den lokale gastronomien


Et stort eventyr venter på spillerne (c) Åge ​​​​Magnussen

Disse aktivitetene vil bli filmet av et profesjonelt team og lastet opp til YouTube. Eirik forklarer at han ønsker å belyse byen på 2000 mennesker der han kommer fra. De allerede annonserte partnerne er Bodo2024 (byen blir europeisk kulturhovedstad i 2024) og Gigante Havbruk, en norsk lakseprodusent fra Meloy.

Ingen informasjon om kvalifiseringsdatoer, format eller hjul er utgitt ennå. Vi vet imidlertid at sistnevnte allerede har Trackmania-erfaring og at rangeringene vil være helt åpne. For andre aspekter vil arrangørene gi flere detaljer innen kort tid.

You may also like