Home » denne store endringen kommer i sesong 4

denne store endringen kommer i sesong 4

by Roald Amundsen

Forventet til neste år på HBO og OCS, planlegger sesong 4 av Succession å ta med fansen på en reise. Forklaringer.

De neste episodene av Etterfølge Forbered deg. Etter tre vellykkede sesonger vil Roy-klanen begi seg ut på nye eventyr som bør komme neste år i USA på HBO og i Frankrike på OCS.
Karakteren til Lukas Matsson (Alexander Skarsgård), denne teknologimagnaten, ble introdusert forrige sesong, og kommer tilbake i disse nye episodene og vil til og med endre hverdagen til den berømte familien. som avslørt variasjonhan»vil lokke Roy-dynastiet til de norske fjellene».

Denne eskapaden i Skandinavia har allerede begynt for serielaget. Produsent Scott Ferguson (Brokeback Mountain) overvåker filmingen i Norge og bekrefter at produksjon og stjerner inkludert Skarsgård, Nicholas Braun og Sarah Snook har filmet den nye sesongen på forskjellige steder på Vestlandet, inkludert Atlantic Ocean Road (nylig sett i den siste Bond-filmen). No Time to Die), Romsdalen Gondola og det luksuriøse Juvet Hotel (brukt i sci-fi-thrilleren Ex Machina) som ligger nær Geirangerfjorden, som står på UNESCOs verdensarvliste.»skrive til våre kolleger.

«Forrige sesong hadde vi en ny hovedperson og et nytt plot, en mulig fusjon med Alexander Skarsgårs teknologiselskap. Vi var veldig spente da Alexander kom om bord, han er en fantastisk skuespiller. Og fra begynnelsen, ideen [du showrunner Jesse Armstrong] det var at teknologiselskapet skulle drives av noen fra et skandinavisk land. På forfatterrommet rundt februar kom Jesse opp med en idé til en episode som skulle finne sted i regionen i verden. [Matsson]»forklarte produsenten til variasjon.

«Norge er et vakkert, naturlig sted. Vi fant det umiddelbart et perfekt sted for en familiegjenforening på showet. Vi undersøkte forskjellige land, men innså at Norge bare har denne utrolige naturen, ulikt noe annet sted i verden.»la han til, med henvisning til speidingen som ble holdt i mai.

På spørsmål om hva som venter fansen i sesong 4, forsikret han at det publikum elsker vil være enda mer til stede i de neste episodene. «HBO støtter oss og skaper et miljø der Jesse og forfatterteamet har friheten til å ta kreative risikoer (…) Vi bruker produksjonssiden til å hjelpe dem, alle har friheten til å gjøre sitt beste arbeid. Og jeg tror det er en del av hvorfor showet fungerer på så mange nivåer: forfatterskapet, regien, crewet. Ingen er redde for å prøve noe de aldri har gjort før.».

klar kolodny

You may also like