Home » Det latviske landslaget forbereder seg til verdensmesterskapet, treningsstudioet «Daugava» for hockeyspillere er fortsatt stengt / Artikkel

Det latviske landslaget forbereder seg til verdensmesterskapet, treningsstudioet «Daugava» for hockeyspillere er fortsatt stengt / Artikkel

by Russell Crowe

Så langt har de siste rekkene av det latviske landslaget blitt supplert med Rolands Ķēniņš, som spilte i det sveitsiske mesterskapet, og Rodrigo Ābols, spissen til den svenske Premier League-klubben Örebro. For Rodrigo var dette den beste sesongen i karrieren: 20 mål og 15 assists på 47 kamper, og laget gikk inn i semifinalen for første gang i historien, og slapp inn 2-3 mestere til Växjö-mesteren «Lakers».

Hockeylandslaget sliter som vanlig med spillere i midtposisjon. Miku Indraši spiller i den, men den største belastningen i sentralposisjonen, i Theodor Blugers fravær, vil være basert på Apple. Opprinnelig ble Ābols spilt i topp tre med Lauri Dārziņš, men deretter spilte Rihards Bukarts og Mārtiņš Dzierkals sammen med ham.

I en samtale med latvisk fjernsyn innrømmet Ābols at han ser en utfordring, fordi hovedtreneren for landslaget Bob Hartley seriøst vurderer det, Andris Džeriņš og Mika Indrašis som angripere på midten. «Det ble bare kjent med det da [cerības] rettferdiggjøre seg selv og vise seg frem på den store hockeyscenen,» forklarte Apple.

Hvis alt er nesten klart for verdensmesterskapet i «Arena Riga» og Olympic Sports Center, så er treningshallen på «Daugava» stadion ennå ikke satt i drift.

Edgars Buncis, leder av organisasjonskomiteen for verdensmesterskapet, sa at det er håp om at paviljongen skal leveres på fredag. Dersom dette ikke skjer på fredag, vil arrangørene være klare til å bruke reservealternativet og sørge for en Volvo Hall for to dager med teamtrening, 18. og 19. mai.

Reservetreningsrommet på Imanta er allerede under oppgradering for behovene til verdensmesterskapet. Om nødvendig vil lag kunne trene der fra 18. mai.

Det latviske landslagets testkamper med Sveits vil være tilgjengelig direkte på LTV7 og replay.lv fredag ​​og lørdag kveld.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like