Home » Emil Palsson fikk hjertestans. Seriekamp i Norge er avbrutt – Fotball

Emil Palsson fikk hjertestans. Seriekamp i Norge er avbrutt – Fotball

by Russell Crowe

Situasjonen fant sted i det 12. minutt av Sogndals kamp mot Stjordals Blink i OBOS-serien. Palsson kollapset på banen og de andre spillerne samlet seg rundt ham. Medisinsk hjelp ble tilkalt og gjenoppliving startet umiddelbart. Øyeblikk senere ble den 28 år gamle islendingen hentet inn til undersøkelse.

Kampen ble avbrutt og spillerne ble returnert til garderoben.

Palsson-klubben ga en kort uttalelse. Informasjonen som er gitt viser at fotballspilleren på sykehuset skal gjennomgå tester og starte behandling.

En annen lignende sak

En lignende situasjon skjedde i juni under kampen mellom det danske og det finske laget i gruppespillet til EM 2020. Eriksen fikk hjertestans.

Til tross for implantasjon av en pacemaker og vellykket rehabilitering, har ikke Inter Milan-spilleren returnert til spillet så langt. De italienske legetjenestene var uenige i dette.

Barcelona-spissen Sergio Agüero har også hatt hjerteproblemer de siste dagene. I det 40. minutt av ligakampen mot Deportivo forlot Alavés banen og klaget over brystsmerter og svimmelhet. Han ble fraktet til sykehus, hvor det ble oppdaget en arytmi under prøver.

Han spiller ikke før slutten av året.

Forfatter: macz
/
Kilde: eurosport.pl, independent.co.uk

You may also like