Home » Det «store arret fra brystet til halsen» som han beholder som en arv

Det «store arret fra brystet til halsen» som han beholder som en arv

by Liv Ullmann

Daniel Lavoie: Det «enorme arret fra brystet til halsen» som han beholder som en arv – BestImage, Coadic Guirec/ Christophe Clovis / Bestimage

Quebec-sangeren Daniel Lavoie, som feirer sin 74-årsdag fredag ​​17. mars, har slitt med alvorlige helseproblemer som kunne ha kostet ham livet for noen år siden. Siden har det vært bedre.

Han er et av de uforgjengelige ansiktene til Quebec-sangen. I likhet med sin kamerat Garou, nøt Daniel Lavoie, som fyller 74 år fredag ​​17. mars, suksess ved begynnelsen av 2000-tallet med musikalen du må ha. Notre Dame i Paris. En beryktethet som sangeren nådde rangeringen av en stjerne, og som tillot ham – i tillegg til talentet – å bygge en storslått og omfattende karriere, som selvfølgelig begynte mye tidligere.

Bare det hele var nesten over for tidlig for ham. I løpet av 2016 ble han faktisk utsatt for alvorlige helseproblemer, som han selv hadde avslørt i et intervju. «Jeg var nær ved å passere den. Det er bak meg, håper jeg. Det jeg har metastaserer ikke, så jeg er en heldig mann!«, hadde han betrodd til Quebec-avisen trykk om lungeinfeksjonen hans som tvang ham til å være innlagt på sykehus i flere dager i Canada. Kunstneren slapp unna med et stort arr fra brystet til nakken. «Det er eksistensielt berikende og interessant, selv om det ikke er lett å leve med sykdommens usikkerhet. Jeg prøver å finne den gode siden av alt«, la han til om dette emnet.

Jeg har ikke lenger energien jeg hadde

Heldigvis klarte Daniel Lavoie å komme seg raskt for å gå videre. Dermed fant han raskt tilbake til studioene for nye album, men også og fremfor alt…

Les mer

VIDEO – Daniel Lavoie: Dette «store arret fra brystet til halsen» som han beholder i oppfølgeren

les også

Daniel Lavoie: Det «store arret fra brystet til halsen» som han beholder i oppfølgeren
José García: Datteren hans, skuespillerinnen, karbonkopi av hans berømte mor … bevis det i bilder!
«Det verste øyeblikket i mitt liv»: Georgina Rodríguez kollapser når hun fremkaller dette dramaet levde med Cristiano

You may also like