Home » I L’Équipe du Soir slår Didier Roustan ut mot Pep Guardiola for å erstatte Erling Haaland i Champions League (VIDEO)

I L’Équipe du Soir slår Didier Roustan ut mot Pep Guardiola for å erstatte Erling Haaland i Champions League (VIDEO)

by Henrik Ibsen

Denne tirsdagen 14. mars pulveriserte Manchester City Leipzig (7-0) i 16-delsfinalen i Champions League. Forfatter av en kvintett, Erling Haaland ble erstattet rundt spilletimen av sin trener Pep Guardiola. Et valg fordømt av Didier Roustan i L’Équipe du Soir, på grunn av en rekord som strakte ut armene til den norske spissen…

Erling Haaland demonstrerte nok en gang det fenomenet han var. Denne tirsdagen 14. mars var Manchester City vertskap for RB Leipzig i 16-delsfinalen i Champions League. Etter å ha blitt hektet i den første etappen (1-1), sendte Citizens tyskerne ved å vinne 7-0. Forfatter av en femspiller på 38 minutters spill, skrev Erling Haaland inn i C1-historien, og ble med Lionel Messi (i 2011 med FC Barcelona mot Bayer Leverkusen i 16-delsfinalen) og Luiz Adriano (i 2014 med Shakthar Donetsk mot BATE Borisov i gruppespillet) i den svært lukkede klubben av spillere som har scoret 5 mål i en enkelt Champions League-kamp.

Mens Erling Haaland kan ha blitt den eneste spilleren i C1-historien som har scoret 6 eller flere mål i en Champions League-kamp, ​​tok Pep Guardiola beslutningen om å fjerne nordmannen i ’63min minutts spill, og erstattet ham med argentineren Julián Álvarez. Et sant kjetteri for Didier Roustan, som beklaget dette valget av Manchester City-manager i EttermiddagslagetDet er Haalands natt. Han kan lage historie. På mindre enn en time har han scoret fem mål, det er ingen grunn til at han ikke kan score ett eller to i løpet av den neste halvtimen.”, konstaterer bittert journalisten fra Kanalen Teamet.

«Jeg synes det er fryktelig«, fortsetter Didier Roustan, skuffet over at Pep Guardiola tok en avgjørelse som ifølge ham ikke var nødvendig:»Det er mer enn mangel på finesse eller panache. Ved å gjøre det til en spiller, når du kan forklare alt, spillet er over, det er ingen historie om «det er bedre å kontrollere spillet osv.», tar du bort muligheten for den spilleren til å lage historie i Champions League , fordi ingen har scoret seks mål. Jeg synes det er patetisk. Jeg synes det er skremmende. Jeg sa det før jeg ga det ut: «Der, hvis det er noen du ikke skal endre, så er det Haaland. «Jeg synes det er uheldig.«

NEI

You may also like