Home » Direktetekst: Latvia – Gibraltar 3: 1, kampens finale – Fotball – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Dører: Gutkovskis 49` (11m), 85`, Cigaņiks 89` – De Bars 71` (11m)
Varsler: Černoordijs – Bosio, Anneslijs
Latvia: Steinbor, Savagnieks, Chernoordy, Dubra, Jurkovskis, Zjuzins (Kārkliņš 90 + 1`), Emsis, J. Ikaunieks (Jaunzems 90 + 1`), Uldriķis (Krollis 78`), Cigaņiks, Gutkovskis.
Gibraltar: Collage, Chipolina, Bosio, Valarino, Torilla, Annecley (Ernandess 65`), Sargento, Waisman, De Barss, Ronans, Brito.
Hoveddommer: Pavels Orels (CZE)

90 + 5` Med unødvendige bekymringer, men tre poeng ble tjent, og avhengig av antall scorede øyeblikk, er de tre poengene fullt fortjent for det latviske laget.

89` Cigaņikas langskudd når 3:1 i favør Latvia! Etter å ha gjenvunnet ledelsen, ønsket ikke de latviske fotballspillerne lenger å være nervøse på slutten av kampen, og etter en vellykket kamp med Jānis Ikaunieks, mottok Andrejs Cigaņiks en ball mot mål og gjorde fra ca. 25 meters avstand en flott langlengsel. skudd. , og når langt ni. Skuddet var ikke for sterkt og motstanderens keeper var sannsynligvis i feil posisjon, men dette er Gibraltars problemer, ikke Cigani.

85` Gutkovskis er på rett sted til rett tid og returnerer ledelsen til det latviske landslaget! tjueen Etter en lang pasning kommer ballen til Jurkovska, som ikke treffer, men ballen spretter av Kroļlis, han flytter ballen til motsatt hjørne, hvor Gutkovskis blir alene, og Vladislavs tok ikke feil da han scoret sitt andre mål i dag.

81` En sidepasning fortrengte forsvaret, slik at Ikaunieks kunne slippe unna og skåre, men Zjuzina gjorde en spektakulær redning. Zsuzins har gjentatte ganger utmerket seg i dette spillet med lange pasninger og filigran, noe som har forsterket spillet.

78` Uldrikis, som ikke tok sjansene denne gangen, erstattes av Raimonds Krolls.

76` Dessverre merkes nervøsiteten i rekkene til det latviske landslaget. Unøyaktige pasninger laget av Emša, Zjuzins, Gutkovskis er veldig sint over stillheten i dommerens fløyte da det så ut som han ble slått ned bakfra. Latvia kontrollerer ballen, men Gibraltar forsvarer seg veldig hardt og sender den ikke nærmere.

71` 1:1! Steinboro blir beseiret og Tijei de Bars får en 11-metersstraff. Den 21 år gamle gibraltariske midtbanespilleren, som spiller i Englands «League One», trekker uavgjort mot kampen og har nå 20 minutter igjen på å få det riktig.

70` Dessverre er det tydelig fra reprisen at Emsis faller på motstanderens føtter, og slår ham i bakken på et tidspunkt, og det dømmes et straffespark på 11 meter til det latviske målet.

68` Det var ingen pendel mot Uldriķis nylig, nå kan motstandere protestere når spilleren deres blir slått ned i straffefeltet. VAR-systemet brukes og dommeren vil se øyeblikket selv.

65` Pronto Gutkowski er i offsideposisjon og tar et direkte frispark.

62` En ubehagelig episode for Gutkovsky, da han treffer motstanderen midt på banen og slår kneet grundig.

60` En utmerket scoringsmulighet: Uldriķis og Gutkovskis er raske i et to-mot-en-angrep. Uldriķis spiller ikke, men prøver å spille med målvakten, blir tatt, faller ikke og blir til slutt tvunget til å spille.

56` Gibraltar må snart inn i forsvaret igjen etter å ha tapt målet, og Uldriķis avslutter Latvias angrep med et meget kraftig slag fra luften, men litt over mål.

49` 1:0! Gutkowski selger pendelen ved portene til Gibraltar! Zjuzins brøt aktivt inn i sekstenmeteren, det var også, men ble stoppet. Motstanderens forsvarer, i øyeblikket da det så ut til at øyeblikket var over, slo imidlertid ved et uhell Zjuzin på føttene, noe han også ble straffet for. Gutkovskis fikk muligheten til å snu saken.

46` Umiddelbart et flott øyeblikk å score et mål for Latvia. Gutkovskis klarer å få ballen inn i motstanderens nett.

46` Andre omgang har begynt!

Lovbrudd 9 6

45` På slutten av omgangen gjør Latvia nok et langt angrep, men som mange tidligere ender det uten skudd i rammen av mål. Latvia har et unektelig overtak, men resultatet endret seg ikke i første omgang.

42` Motstanderspissen De Barss spiller individuelt til perfeksjon, og tar ballen inn i det latviske straffefeltet, hvor den blir slått ned på slutten. Det er et veldig farlig direkte frispark som treffer veggen. Ballen spratt fortsatt farlig i det latviske området, men Gibraltar-spilleren valgte heldigvis ikke å slå, men å passere, og mislyktes.

38` Gibraltar fortjener en ny advarsel. Følg sentrum av Cigaņika, men direkte til målvakten. Etter noen sekunder fikk Chernoordy også en advarsel ved å slå motstanderens hode i en luftduell. For Tsjernomordy betyr dette at man må hoppe over kampen mot Norge.

36` Etter et hjørnespark header Gutkovskis mot hodet og header av et hjørnespark. Latvisk press i angrepet fortsetter.

31` Ballen går til det latviske straffefeltet, og Gibraltar tar også et halvfarlig skudd, men Annecley treffer godt på mål.

28` Nok en god sjanse for Latvia – Uldriķis før ballen nådde ham, men Gutkovskis klarte ikke å koble seg til den, slik lagkameratene forventet, og ballen gikk ut.

26` I en kamp med motstanderens baneside stopper Latvia ballen og kontrollerer feltbegivenhetene inntil videre. I prinsippet er målet åpent, men de farligste episodene med å score et mål er i raske angrep, ikke i posisjonsspill.

20` Zuzzin setter Gutkovski på et raskt løp. Vladislavs holdt hjemmelaget inne i kampen med en suveren redning da Gibraltar slo et nesten perfekt frispark til lengste stolpe.

19` Latvia har gjentatte ganger nådd en veldig god posisjon og lar ikke motstanderne holde ballen.

12` Latvia angriper mye mer og slår to hjørnespark på rad. Den andre var veldig farlig, med Chernoordy som passerte litt, men han var i en så fri posisjon bare fordi han brøt reglene ved å skyve guarden unna. Gibraltar har aldri kastet en ball i nærheten av Steinbor Gate.

6` Ballen spretter av forsvarerne midt på banen, og Jānis Ikaunieks løper dem over og samler ballen. En-mot-en-turen fungerer ikke, for Bosio slår ham ned og får gult kort. En farlig standardsituasjon følger, men Savavnieks krasjer i veggen.

4` Savannulis merker at han har en frisone til venstre og kobler seg til angrepet, hvor han mottar ballen. En pasning til siden fortrengte forsvaret, slik at Robert Uldriķis kunne slippe unna og score.

1` Spillet har startet!

To angripere er plassert i startoppstillingen til Latvia-landslaget: Roberts Uldriķis og Vladislavs Gutkovskis, som stort sett har erstattet hverandre på landslaget, spiller samtidig. Det vil riktignok ikke være noe mer passende tidspunkt for å legge en offensiv oppstilling enn en hjemmekamp mot Gibraltar i denne kvalifiseringsrunden.

Gibraltar har i mellomtiden ti lokale ligaspillere, hvorav syv representerer Lincol Red Imps, et lag som sist er kjent for Riga-siden i UEFA Conference League-sluttspillet.