Home » Disney+ annonsestøttet tilbud kommer til Europa denne høsten

Disney+ annonsestøttet tilbud kommer til Europa denne høsten

by Henrik Ibsen

Disney+ følger i fotsporene til Netflix. Det langørede firmaet utarbeider en ny formel med reklame. Forventet ankomst på det europeiske markedet: 1. november. Og det er ikke nødvendigvis gode nyheter.

Ikke mer å le av Disney. Underholdningsgiganten vil at strømmeplattformen sin, Disney+, skal være lønnsom. Og det er forståelig. Å invadere konkurrentenes blomsterbed er bra. Fortjeneste er bedre. Derfor vil plattformen følge i fotsporene til Netflix og tilby et tilbud med annonsering.

Fra 1. november 2023 vil Disney+-abonnenter på det gamle kontinentet kunne velge mellom to formler. Standardabonnementet eller abonnementet med annonser. Fordi Netflixs priser fungerer så bra, priser Disney sitt nye tilbud over konkurrentens. Eller €5,99 per måned.

Vær oppmerksom på at kun 9 europeiske land vil kunne dra nytte av abonnementet i utgangspunktet: Frankrike, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia. Hvis beviset er avgjørende, bør formelen spre seg overalt.

Bortsett fra denne kunngjøringen, bekrefter Bob Iger, administrerende direktør i Disney, det noen fryktet. Ankomsten av et nytt «grunntilbud» innebærer en økning i prisen på det nåværende abonnementet. Først i USA. Enda mer bekymringsfullt, Disney+ bekrefter sin intensjon om å bekjempe kontodeling. Tross alt, hvis Netflix gjorde det…

_
Følg Geeko videre Facebook, Youtube og Instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, tester og tips.

You may also like