Home » Franske priser endres 1. november, alt om de nye prisene

Franske priser endres 1. november, alt om de nye prisene

by Siv Jensen

Mikke drar i ansiktet. 9. august 2023 ga Disney ut sine kvartalsresultater for april-juni-perioden, og de var under analytikernes forventninger. Hvis omsetningen på 22.300 millioner dollar lar dem generere en liten økning i løpet av et år, er det ikke nok å slutte å miste abonnenter. Derfor bestemmer strømmeplattformen seg for å følge Netflix sine fotspor og gjøre flere endringer i sine abonnementer. Først av alt er det viktig å vite at de som allerede abonnerer på Disney+ vil beholde sitt nåværende abonnement, som vil bli rebranded som Disney+ Premium, priset til €11,99 per måned eller €119,90 per år. Et Disney+-abonnement koster nå €8,99, som er en prisøkning på €3. Nåværende abonnenter som velger å ikke endre abonnementsplaner vil være det faktureres til den nye prisen som gjelder 6. desember. De vil ha muligheten til å oppgradere til standardmedlemskap eller standardmedlemskap med annonser.

Fortsettelsen under denne annonsen

Disney +: standard abonnement med eller uten reklame, hva du bør vite

Fra og med 1. november 2023 vil Disney+ gjøre tilgjengelig et nytt annonsestøttet abonnementstilbud, samt to andre annonsefrie tilbud. Denne endringen påvirker både Frankrike og 8 andre europeiske land: Storbritannia, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige og Danmark.
Når det gjelder abonnementet med reklame, gir det tilgang til eksklusivt innhold og originaler for beløpet på €5,99 per måned. Kvaliteten på programmene er Full HD 1080p og lar abonnenter nyte to skjermer samtidig. Nedlasting av innhold er ikke mulig med dette tilbudet.

For å dra nytte av nedlastingsalternativet, må du oppgradere til det annonsefrie standardabonnementet, som koster €8,99 per måned eller €89,90 per år. Kvaliteten på programmene er den samme og antall tilgjengelige skjermer med dette tilbudet er også to. Dette tilbudet lar deg ganske enkelt ha enn innhold uten reklame og å kunne laste ned filmer og serier for å se offline.

Fortsettelsen under denne annonsen

Disney+: hvorfor velge et Premium-abonnement?

Ved å velge et Premium-abonnement, til en pris av €11,99 per måned eller €119,90 per år, vil du kunne nyte alt det eksklusive innholdet og originalene til streamingplattformen uten reklame. Så hva vinner vi i forhold til et standardtilbud uten reklame ? For det første muligheten for å ha en UHD/HDR-oppløsning, mens de andre abonnementene tilbyr innhold i Full HD 1080p. På lydsiden rykker vi også et hakk opp med dolby atmosfære, mens de andre tilbudene tilbyr Stereo 5.1. Selvfølgelig kan du laste ned filmer og serier og se dem videre 4 skjermer samtidig. Nok til at alle kan nyte favorittprogrammene sine uten å påtvinge andre familiemedlemmer dem: du kan se mandalorianeren i fred mens foreldrene dine ser på Greys anatomi !

Hvorfor har Disney+ bestemt seg for å tilby et annonsestøttet tilbud i Europa?

Disney+ testet først det annonsestøttede tilbudet i USA. Etter suksessen med dette abonnementet bestemte plattformen seg tilby det til den franske offentligheten, men også til de i 8 andre europeiske land : Storbritannia, Tyskland, Sveits, Italia, Spania, Norge, Sverige og Danmark. «Lanseringen av reklame markerer et nytt stadium i utviklingen av Disney+ på de europeiske markedene, og gir oss flere valgmuligheter for våre abonnenter og nye kommunikasjonsmuligheter for annonsører. Disney+ fortsetter å skille seg ut i dagens strømmeverden med uovertruffen kvalitet. ikoniske serier og storfilmer , samtidig som du sikrer en jevn og enkel seeropplevelse» sa Jan Koeppen, president for The Walt Disney Company Europe, Middle East and Africa (EMEA) i en pressemelding.

Fortsettelsen under denne annonsen

DISNEY

Artikkel skrevet i samarbeid med 6Medias

You may also like