Home » Driessen: » Det er juvelen i Feyenoords krone »

Driessen: » Det er juvelen i Feyenoords krone »

by Russell Crowe

Valentijn Driessen er imponert av Luis Sinisterra på Feyenoord. Colombianeren går gjennom en sterk sesong og var også svært viktig for laget forrige uke mot Heracles Almelo. Takket være hans to mål holdt de tre poengene seg i Rotterdam.

» Det er juvelen i Feyenoords krone, » begynner Driessen i samtale med The Telegraph. «Det gode er at denne ungen ble stemplet som et dårlig kjøp i begynnelsen. Martin van Geel fanget det. Han kunne visstnok ikke utforske i utlandet. Så kjøper han en spiller i Sør-Amerika og det tok lang tid før han nådde dette nivået. I fjor var han lenge skadet, nå har han gjenvunnet formen veldig raskt og er rett og slett den beste spilleren i Feyenoord.

Feyenoord og Arne Slot kan ikke lenger klare seg uten Sinisterras innspill. «Hvis jeg ikke hadde vært der mot Heracles, ville Feyenoord aldri ha scoret et mål. Den tar seg virkelig av alle farene. Med all respekt til desserter som kom inn: ikke sett. Linssen: ikke sett. Jahanbakhsh: ikke sett. Dette er virkelig mannen som Feyenoord handler om.»

Inne i Feyenoord forventer alle at Sinisterra blant annet genererer millioner. Det store spørsmålet er hva den 22 år gamle angriperen skal gjøre. Rotterdammers spiller ikke i Champions League, noe som betyr at beløp på 40 millioner euro ikke er realistisk i journalistens øyne. «Han kommer fra Feyenoord, så han får aldri mest mulig ut av det. Hvis jeg var en Ajax-spiller, ville du tenkt på tretti eller førti millioner. Hvis Feyenoord er femten, kanskje tjue.

You may also like