Home » fer bekrefter at den vil forlate 00 Nation i 2022

fer bekrefter at den vil forlate 00 Nation i 2022

by Russell Crowe

Den brasilianske spilleren ga nylig et intervju på YouTube til en brasiliansk stjerne, Jean-Michel «mch» D’Oliveira, og under diskusjonen snakker han om at fremtiden hans innrømmer at han vil forlate 00 Nation i 2022. Derfor kommer han tilbake på disse mindre enn To måneder i denne klubben ble innviet i juli i fjor.

Ikke engang to måneder

00 Nation er et datterselskap av den norske strukturen Nordavind som ble opprettet i begynnelsen av juli 2021. For organisasjonen var målet å eksportere til Sør-Amerika, og mer spesielt til Brasil, ved å ansette eks-O PLANO. Men siden denne ansettelsen kan vi ikke si at resultatene er der, men det var ikke tilfelle da de fortsatt ikke hadde en klubb, så er det egentlig en overraskelse? Utstyret er kvalifisert til å kvalifisere seg til PGL Major Stockholm 2021, det anses som latterlig for tournoi RMR (Regional Major Ranking) å kvalifisere seg til arrangementet anne enchainent 5 suite défaites i den amerikanske sonen fra nord. Og siden de dårlige prestasjonene vil skje ustanselig, noe som endelig vil føre til de første spenningene i en gruppe som til nå ikke så ut til å presse seg selv.


cogu, trk, leo_drk, ⁠kNgV-, vsm et fer på bootcamp i Norvège (c) Nordavind

Så tvillingene Henrique «HEN1» Teles og Lucas «LUCAS1» Teles er borte siden Lucas var i det varme setet og broren hans ikke lenger ønsker å spille uten ham på et lag. Og for å erstatte dem, vendte vi oss til en gammel herlighet, Fernando «jern» Alvarenga, dobbel Major-vinner i 2016 med Luminosity Gaming og deretter med SK Gaming. Spilleren har imidlertid vært langt unna prestasjonene han kunne tilby oss tidligere, han opplevde også en pauseperiode som varte i nesten ett år mellom slutten av 2020 og hans ankomst til 00 Nation. Angående hans retur til trening, sa Fer dette i youtube-kanalen av Jean-Michel «mch» D’Oliveira:

Alt gikk galt for meg og guttene. Vi har vært under mye press og oftere enn vi burde vært. Jeg bestemte meg for lenge siden at jeg bare skulle spille noen turneringer og så dra. […] Vi kunne ikke få noen resultater. Vi la imidlertid ned mye energi, men vi visste ikke hvordan vi skulle materialisere i en offisiell kamp det vi hadde satt i gang på trening. Det var veldig kult for meg å finne en skikkelig rytme med vanlig trening, som jeg ikke har hatt på et år. Samtidig, etter å ha tilbrakt en uke på forberedelseskurs i Norge, begynte jeg allerede å savne familien min.

Fernando «do» Alvarenga

For øyeblikket er fremtiden til 00 Nation på vent, med kaptein Vito «⁠kNgV-⁠» Giuseppe som har annonsert på sine sosiale medier at laget ikke lenger vil spille offisielle kamper inntil videre. Selv uten å være spesielt aktive, og dersom gruppen ikke lever godt med sine praksisplasser i Norge, gir vi ikke mye av skinnet på en opplæring som ble bygget i kjølvannet av et generelt bråk som fant sted i slutten av 2020 i Laget i Brazil. Siden den gang, og dette til tross for den enorme støtten fra det brasilianske samfunnet, har spillerne ikke klart å finne en konkurransedyktig sjel. I det siste tapte de spesielt mot ECSTATIC (ex-Lyngby Vikings) 1-2 (04-16 Vertigo / 16-14 Dust2 / 14-16 Overpass) i andre runde av REPUBLEAGUE sesong 2, eller mer nylig er de ikke fra kyllingene de Pinnacle Fall Series # 3. Kort sagt, hvis fremtiden til Fernando «Hierro» Alvarenga ser ut til å dukke opp på siden av prosjektet med kallenavnet » Den siste dansen (Med henvisning til Netflix-serien om Michael Jordan), forblir den til hans eks-lagkamerater like vag som dette ryktet om å gjenforene de gamle herlighetene fra 2016.

Komposisjon 00 Nation

You may also like