Home » Du kan nå reise i 3 måneder i Vietnam!

Du kan nå reise i 3 måneder i Vietnam!

by Russell Crowe

Fra og med 15. august 2023 er Vietnam e-Visa gyldig i opptil 90 dager, for enkeltinnreise eller flere innreise, i stedet for 30 dager og enkeltinnreise.

Utmerkede og etterlengtede nyheter i flere måneder: Utlendinger har nå tre måneder på seg til å oppdage Vietnam!

E-visum er nå gyldige i 3 måneder i Vietnam

Statsborgere i land som er fritatt for visum* kan oppholde seg i opptil 45 dager i stedet for 15 dager i henhold til artikkel 2 i loven endring og utfylling av en rekke artikler i loven om utreise og innreise for vietnamesiske borgere og loven om innreise, utreise, transitt og opphold for utlendinger i Vietnam.

*Tyskland, Frankrike, Italia, Spania, Storbritannia, Russland, Japan, Sør-Korea, Danmark, Sverige, Norge, Finland, Hviterussland

Hvorfor en mer gunstig visumpolitikk?

Denne beslutningen fra nasjonalforsamlingen fremmer turisme og styrker veksten i landet. De siste månedene har operatører klaget over å gå glipp av muligheter (amerikanske, australske og europeiske turister) på grunn av en altfor streng visumpolitikk, men også på grunn av forsinkelser i implementeringen av en ny, mer gunstig policy.

Det skal imidlertid bemerkes at siden begynnelsen av 2023 har Vietnam tatt imot mer enn 6,6 millioner utenlandske besøkende, et tall 6,9 ganger høyere enn samme periode i fjor.

Tilpasning av de nye vietnamesiske visumreglene

Vær imidlertid advart, de neste dagene kan fortsatt være uklare for toll- og immigrasjonspersonell, som Fabrice D., som la ut sine kommentarer på en blogg i morges: « I India, på vei til Vietnam, gikk jeg nesten ikke ombord, skrankesjefen var ikke klar over de nye reglene (…). I Vietnam validerer immigrasjonstjenesten min ankomst med en avreise innen 15 dager. Jeg skjønner, veiledning til immigrasjonstjenesten, problemet løst på 2 minutter. » før du anbefaler å ha en kopi på engelsk av de nye formalitetene og verifisere utløpsdatoen for tillatelsen til å oppholde seg i Vietnam knyttet til passet.

You may also like