Home » Et gratis psykisk helsesjekkpunkt vil bli åpnet for unge mennesker i Riga

Et gratis psykisk helsesjekkpunkt vil bli åpnet for unge mennesker i Riga

by Russell Crowe

Mental Helse kryss av Den er beregnet på alle ungdommer og unge mellom 12 og 25 år som ønsker å vite mer om deres psykiske helse og måter å forbedre og vedlikeholde den på. Kryss av Unge mennesker vil få muligheten til å ta forebyggende psykiske helseeksamener, snakke med spesialister i et fritt miljø og prøve virtuell virkelighetsterapi. Ved behov vil den unge få råd og andre støttemuligheter for å bedre sin psykiske helse.

Iveta Priedīte, leder av «Galerijas Centrs», sier: «På begynnelsen av sommeren åpnet vi det første NFT-utstillingslokalet i Europa i 3. etasje i kjøpesenteret» Galerija Centrs «. I løpet av denne perioden har vi lagt merke til at ungdommens interesse for plassen og Kiwies kunst i det er virkelig stor. At «Galerija Centrs» er et populært møtested for ungdom er også utvilsomt. Derfor er vi glade for å starte samarbeidet med Senter for ungdom. Psykoterapi og ungdom, hvor vi har lansert et psykisk helsesenter for unge i KIWIE SPACE-rommet. kryss av punkt. Unge mennesker er vår fremtid, det er viktig at vår neste generasjon er trygg, selvforsynt og sunn, både fysisk og mentalt. Vi er klar over dagens utfordrende miljø og daglige utfordring, og vi er glade for å tilby unge mennesker muligheten til å overvåke deres mentale helse og iverksette tiltak om nødvendig.»

«Som et resultat av pandemien øker antallet barn og unge med psykiske problemer. Som et resultat er tradisjonelle omsorgsformer ikke lenger hensiktsmessige og fagpersoner rundt om i verden tenker aktivt på å generere støtte i nye og jeg er veldig glad for at vi i Latvia også kan tilby en av de nyeste trendene i verden: ungdomsvennlig mental helse. kryss av eller sjekkpunkt. Det er spesielt viktig at disse punktene er plassert på favorittstedene til unge mennesker og familier, fordi det hjelper både å nå ungdommene selv og å demonstrere at det å ta vare på deres mentale helse er like normalt i dag som å gå på treningsstudio eller handle. senter. ”Forklarer direktør for ungdoms- og ungdomspsykoterapi ved Nils Konstantinovs-senteret.

Psykisk helsesjekk er i utgangspunktet planlagt å operere en gang i måneden, underlagt nasjonale restriksjoner og forholdsregler. Avhengig av trafikk og etterspørsel, kan innsjekkingen flyttes. Poenget vil fungere mentalt kryss av sjefen for ungdoms- og ungdomspsykoterapispesialist Nils Konstantinovs og annet psykisk helsepersonell.

Psykisk helsesjekk vil være åpent på lørdager med start 2. oktober fra kl. 14.00 til 19.00 «Gallerisenter» i 3. etasje, rom «KIWIE SPACE». Besøket på innsjekkingsstedet er gratis og det er ikke nødvendig å registrere seg på forhånd.

Psykisk helse bør ivaretas så vel som fysisk omsorg. Det har blitt spesielt viktig for tenåringer og unge under en pandemi, med omtrent én av tre ungdommer som opplever psykiske problemer. For mange viser det seg som konstant tretthet, depresjon, irritabilitet, konflikt med foreldre, en motvilje mot å gjøre noe eller et ønske om å gå seg vill i gadgets og videospill. Mental Helse kryss av Det er en moderne tjeneste, spesielt for ungdom og unge, i et annet format som lar unge mennesker lære mer om sin psykiske helse, lære nye måter å styrke den på og motta nyttig informasjon når de trenger det.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren!

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like