Home » Et taktelt i en elektrisk Porsche Taycan for € 250 000

Et taktelt i en elektrisk Porsche Taycan for € 250 000

by Russell Crowe

For å skape begeistring har det norske merket Db, spesialisert på reiseutstyr, forvandlet en Porsche Taycan Cross Turismo til en bobil. Han har designet et sovetelt som passer inn i galleriet til denne luksuriøse offroad-sportsbilen. Et fantastisk konsept!

Hvem kunne ha forestilt seg transformasjonen av en Porsche Taycan til en bobil? Det har det norske merket Db, som spesialiserer seg på reiseutstyr, gjort. Den produserer og markedsfører hovedsakelig vesker, men for å skape spenning lanserer den jevnlig originale konsepter.

Les også
La hussarde, et telt på taket av kjøretøyet ditt

«En gigantisk hotellveske»

Etter å ha designet en iglo i ryggsekker, en båt og en elektrisk motorsykkel, foreslår han «en gigantisk hotellveske«På taket av en Porsche Taycan Cross Turismo, den nyeste elektriske modellen av det tyske merket.

Les også
Skal vi glede oss til den elektriske bobilen kommer?

Et lett taktelt

Dette 2,45 m lange, 1,5 m brede og 1,07 m høye teltet passer perfekt på taket av denne førsteklasses 4 × 4. Bringebærfargen minner om salongen. Laget av Oslo designet stoff, er den lett og gir total beskyttelse mot elementene.

Takteltet til Porsche Taycan Cross Turismo, oppfunnet av merket Db

Les også
Mitsubishis oppblåsbare bobil, et pickup-montert telt

En seng for to

Dette stigetilgjengelige teltet inkluderer en seng for to voksne. Den selges, inkludert bilen, for en beskjeden sum av € 250.000. Denne prisen inkluderer en bag med hjul og en ryggsekk, samt et campingsett, med sammenleggbart bord og stol, komfyr og kjøler.

Les også
Våre artikler om bobiler i alle terreng

€ 50 000 per butikk

Når vi vet at Porsche selger sin dyreste modell for nesten € 200 000 (Turbo S), lar vi deg beregne prisen på teltet. En fin sum for denne Discoverberry-pakken som ikke burde begeistre alle fans av bilprodusenten, langt ifra.

Les også
De 10 mest luksuriøse bobilmerkene

Se kommentarer

You may also like