Home » Et toppmøte med 47 europeiske land, hva for?

Et toppmøte med 47 europeiske land, hva for?

by Siv Jensen

Informasjonskapslene og lignende teknologier som vi bruker hos Mediapart er av forskjellige typer og lar oss forfølge forskjellige formål.

Noen er nødvendige for driften av nettstedet og mobilapplikasjonen (du kan ikke avvise dem). Andre er valgfrie, men bidrar til å lette opplevelsen din som leser og støtter på en eller annen måte Mediapart. Du kan avvise eller godta dem nedenfor, avhengig av formålet.

Godtar du at Mediapart bruker informasjonskapsler eller lignende teknologier til følgende formål?

Du kan gjøre ditt valg, for hver kategori, ved å slå av/på-knappen på eller av.

Nødvendig for drift
av nettstedet eller applikasjonen

Tilkobling av abonnenter, anonymisert publikumsmåling, sending av push-varsler, feilsøking, fremheving av tjenestene våre: disse verktøyene er nødvendige for å overvåke aktiviteten til tjenestene våre og for at de skal fungere.

Disse verktøyene lar oss samle trafikkstatistikk fra mobilnettsteder og applikasjoner for å forstå bruken, oppdage eventuelle problemer og optimalisere ergonomien til produktene våre.

Det er ingen annonsering i Mediapart. Men vi markedsfører innholdet og tjenestene våre på andre nettsteder og sosiale nettverk. For å gjøre dette bruker vi teknologiene som er gjort tilgjengelige av visse reklameaktører.

You may also like