Home » FEVER 333 En ny line-up, en singel og turnédatoer

FEVER 333 En ny line-up, en singel og turnédatoer

by Russell Crowe

© Djay Brawner – DR


Los Angeles-gruppen FEBER 333 er tilbake med «$wing», hans første studiosingel på tre år, tilgjengelig nå på alle streamingplattformer.

Denne singelen kommer like etter debuten til den nye formasjonen og en rekke konserter. Gruppen inkluderer nå jason aalon butler synger, Thomas Pridgen (THE MARS VOLTA, THUNDERCAT, TRASH TALK) på trommer, april kaebassvirtuos og gitarist Brandon Davis. «Denne nye æraen med FEVER 333 er over alt jeg kunne ha forestilt meg. »erklærer Hovmester. «April har Thomas og Brandons talent, funk, lidenskap og respekt for dette prosjektet allerede vist meg, nok en gang, at det er mye mer enn bare et band på scenen. »

Etter å ha vendt tilbake til sine seremonielle «plikter» på en fest i hjembyen til HovmesterSouth Central Los Angeles, FEBER 333 Siden den gang har han indoktrinert folkemengdene på den svært omtalte «Sick New World»-festivalen i Las Vegas og forbereder seg nå for en rekke europeiske datoer og festivalopptredener, inkludert Rock Am Ring/Rock Im Park i Tyskland, Hellfest i Frankrike og Last ned festival i Storbritannia. . Full turnédatoer er oppført nedenfor, inkludert slutten av juni i Toulouse/Ramonville på Le Bikini.

«$wing» utvikler bandets signaturkombinasjon av groovy rapbeat og visceralt punkuttrykk, sammen med frontmannens sosialt bevisste tekster. jason aalon butler, som denne gangen tar for seg sportsindustriens historiske utnyttelse av fargede mennesker. Butler maler et artikulert og fokusert bilde uten å ofre giftige irettesettelser og uhemmet aggresjon. «I et system som utnytter de nevnte maktinstrumentene (folket) for økonomisk og politisk vinning, må vi kollektivt forstå og omdirigere dynamikken når vi innser at vi ikke er maktesløse i møte med det.»det sier Hovmester før du legger til: «’$wing» er en sonisk påminnelse om at du er kraften de søker og ressursen de trenger. »

Med utgivelsen av «$wing» kunngjorde bandet også et verdensomspennende samarbeid mellom deres plateselskap 333 Wreckords Crew og Century Media Records for å gi ut musikken til FEBER 333 utelukkende i nær fremtid.


Datoer for tur:

Juni:
02 Nürburgring, Tyskland @ Rock Am Ring Festival
04 Nürnberg, Tyskland @ Rock Im Park Festival
06 Wroclaw, Polen @ Zaklęte Rewiry
07 Bratislava, Slovakia @ Majestic
08 Nickelsdorf, Østerrike @ Nova Rock Festival
10 Donnington, Storbritannia @ Download Festival
15 København, Danmark @ Copenhell Festival
16 Dessel, Belgia @ Graspop Festival

17 Clisson, Frankrike @ HellFest
18 Malmö, Sverige @ Plan B
20 Stockholm, Sverige @ Debaser
22 Oslo, Norge @ Tons of Rock Festival
23 Ysselsteyn, Nederland @ Jera On Air Festival
24 Munster, Tyskland @ Vainstream Festival
25 Spalence Porcini, Tsjekkia @ Basinfire Festival

27 Toulouse, Frankrike @ Le Bikini
29 Lisboa, Portugal @ Evil Live Festival
30 Lugo, Spania @ Resurrection Fest

juli:
02 Arras, Frankrike @ Main Square Festival
18 Niigata, Japan @ Fuji Rock Festival

september:
22 Louisville, Kentucky @ Louder Than Life Festival

oktober:
​07 Sacramento, CA @ Aftershock Festival

You may also like