Home » Få et godt tilbud med denne 100 GB mobilplanen til € 9,99 per måned uten forpliktelser!

Få et godt tilbud med denne 100 GB mobilplanen til € 9,99 per måned uten forpliktelser!

by Siv Jensen

Leter du etter en mobil maxi dataplan I laveste pris ? I dette tilfellet, ta en seriøs interesse forDet nye Syma Mobile-tilbudet. Med 100 GB Internett volum + ubegrensede samtaler, SMS og MMS kun i Frankrike og i utlandet €9,99 per måned, denne formelen uten forpliktelser absolutt god deal ! zoom inn på dette uunnværlig god plan i denne vårsesongen!

100 GB data for €9,99 per måned uten forpliktelser: Syma Mobiles Le neuf-plan er en god del!


Blant mobiltilbudene i Det er et godt prisforholdHAN Den nye Syma Mobile-pakken inntar en fremtredende plass. opererer i 4G Om SFR nettverkabonnementet som tilbys av den virtuelle operatøren (MVNO) inkluderer faktisk en datakonvolutt på 100 GB for en månedlig avgift på €9,99. ja, mindre enn €10 en måned for en Internett-volum XXL !


I tillegg til det økonomiske aspektet har denne formelen fordelen av å være uten forpliktelser. Hvis du bestemmer deg for å abonnere på det, vil det derfor forbli helt gratis. Du kan beholde pakken din så lenge du vil, men du har også muligheten til å endre Syma Mobile-tilbud når som helst.


Merk: Ved å velge Le neuf de Syma Mobile-pakken, må du betale €10 når du ber om å få et SIM-kort.Syma Mobiles Le neuf-plan, ideell for bruk i Frankrike…


Kommersialisert av syma-mobil til minstepris på €9,99 per måned, den uforpliktende pakke Ny inkluderer mange tjenester som kan brukes i Frankrike. Som du allerede vet, dette 4G tilbud inkluderer 100 GB av datoen. Denne internettkonvolutten er fullt forbrukbar i Frankrike. Som en del av abonnementet er hovedkommunikasjonsalternativene også tilgjengelige i en ubegrenset. Hvis du abonnerer på dette mobiltilbudet til en avgiftssats, vil du dra nytte av:


  • fra ringer etter ønske til fastlands-Frankrike og oversjøiske territorier (Guadeloupe, Fransk Guyana, La Désirade, Marie-Galante, Martinique, Mayotte, Réunion, Saint Barthélemy, Saint Martin, Saint Pierre og Miquelon, Saintes Islands);
  • fra SMS/MMS teller ikke i fastlands-Frankrike og de oversjøiske departementene.


Liker du å lese pressen? Så her er enda en grunn til å bli forført av 100 GB Plan De ni av Syma Mobile : valget «Oppdagelsestilbud Publishing Press» det inkluderer å gi tilgang til Syma nyhetsportal gratis !


… men også for å dra nytte av internasjonale tjenester!


Hvis du velger å abonnere på Den nye Syma Mobile-pakken, vil du kunne kommunisere og få tilgang til Internett utenfor fastlands-Frankrike. Faktisk, når du bor i EU-området (EU-land, Island, Norge, Liechtenstein, Storbritannia), vil du kunne å bruke samtaler, SMS og MMS etter eget ønske lokalt så vel som til Frankrike. For denne typen reiser og for dine reiser i de utenlandske avdelingene, en datakonvolutt på 10 GB vil bli gjort tilgjengelig for deg.


Trenger du å komme i kontakt med personer som befinner seg i utlandet fra tid til annen når du er tilstede i Frankrike? Ikke noe problem ! YO»Det nye Syma Mobile-tilbudet integrere alternativer «100 destinasjoner» OG «Europeiske mobiler». Takket være dem vil du ha muligheten til det foreta telefonsamtaler uten å telle fra storbyen Frankrike til 100 internasjonale territorier.


JEG DRITTER AV 100GB TILBUDET

You may also like