Home » Facebook-gruppen kan endre navn/artikkel

Facebook-gruppen kan endre navn/artikkel

by Russell Crowe

Internet Media «Verge» rapportererat beslutningen om å endre navn kan bli offentliggjort i neste uke. En av variantene av det nye navnet kan være «Horizon».

Hovedkomponenten i Facebook-gruppen er det sosiale nettverket Facebook, som trolig vil beholde sitt nåværende navn. Facebook-gruppen inkluderer også en rekke tjenester, som Instagram og WhatsApp.

Den nye strukturen til Facebook-gruppen vil være lik den som ble opprettet av en annen informasjonsteknologigigant, Google, hvis selskaper smelter sammen til en gruppe kalt «Alphabet». Google gjorde denne endringen i 2015 fordi de ønsket å understreke at Google ikke bare er en internettsøkemotor, men flere andre selskaper også.

Facebook knytter sin fremtid til et nytt metaverst miljø som kombinerer sosiale medier og virtuell virkelighet. Metavers vil kunne koble seg virtuelt til andre mennesker, akkurat som folk kan spille et videospill på en enkelt plattform.

I dag konsumerer folk innhold fra Facebook, Instagram og WhatsApp indirekte, men i et metaverst miljø kan de fordype seg i innholdet, for eksempel ved å holde et virtuelt forretningsmøte eller et møte med venner.

Facebook annonserte nylig at de vil ansette 10 000 personer i Europa for å jobbe med å utvikle et metaverst miljø.

Facebooks rykte har blitt hardt skadet den siste tiden, ettersom selskapet er anklaget for å spre feilinformasjon og negativt påvirke den mentale helsen til brukere av sosiale medier.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like