Home » Renard, som kaller Dufour og Bourdieu, rir på bølgen til Paris FC

Renard, som kaller Dufour og Bourdieu, rir på bølgen til Paris FC

by Ashley Olsen

Thomas Siniecki, Media365: publisert torsdag 19. oktober 2023 kl. 19.34.

Gaëtane Thiney drar absolutt ikke nytte av den utrolige skjebnen til Paris FC, tjent med hans 37 år. Men hennes unge lagkamerater vil sikkert ha nytte av Les Bleues.

Dersom Marie Antoinette Katotos fravær monopoliserte nyhetene om den nye listen formidlet av Hervé Renard, i forkant av de to kampene mot Norge i Nations League (fredag ​​27. november i Oslo, tirsdag 31. i Reims), vil det også være mulighet for av en stor første: det av Mathilde Bourdieuringt opp i november 2022 av Corinne Diacre (allerede i Norge), men som ikke hadde gått inn i spillet: «Hun presterer veldig bra, hun er effektiv, det var på tide å ringe henne, belønne henne og se på arbeidet hennes». «forklarer treneren hennes, som burde tilby minutter på banen til Paris FC-spissen, 24 år gammel og helt i sin eufori om å kvalifisere seg, onsdag i Wolfsburg (0-2), til sluttfasen av Champions League.

«Det er opp til Dufour å vise oss at det ikke er noen grunn»

Clara MateoDet er også en vanlig (25 år gammel) og hennes partner. Julie Dufour (22 år) kom fra Bordeaux i sommer. Førstescorer i Tyskland blant de europeiske toerne, sistnevnte ble kalt opp av Hervé Renard etter hennes første innkalling forrige måned. «Hun var allerede blitt plukket ut takket være sine veldig gode kamper, hun visste hvordan hun skulle tilpasse seg best mulig og veldig raskt i sin nye klubb. Hun surfer på et veldig høyt nivå, det er opp til henne å bevise det med oss. Når overfor de beste europeiske klubbene, er det ingen grunn til at det ikke også skal fungere i blått. Gratulerer til henne, og hvis andre vil avsløre seg på samme måte, er jeg interessert.»

For øvrig er det, som ofte, fraværet som provoserer samtalen. Hvis den andre headlineren til Paris FC, Gaëtane Thiney«Mitt valg er å favorisere de jeg har ringt lenge, for å komme videre og få mye erfaring gjennom kontakt med Kadidatou Diani eller Le Sommer.» Hervé Renard forklarte også at han ikke så samtalen Eva Perisset la den stå på tribunen, mens Laura Fazer ENTEN Naomi Feller begge går ned til sub23.

You may also like