Home » USA: CEO lanserer 900 ansatte på Zoom

USA: CEO lanserer 900 ansatte på Zoom

by Russell Crowe

I USA har administrerende direktør i kredittforetaket Better.com informert 900 ansatte om at de blir permittert før ferien. Alt under et møte i Zoom.

«Hvis du er i dette møtet er det fordi du er en av de uheldige som kommer til å få sparken og at innlegget ditt blir fjernet med umiddelbar virkning,» sa Vishal Garg brutalt onsdag 1. desember, og kunngjorde en reduksjon på 9 % . i arbeidsstokken i virksomheten.

Som rapportert CNN Business, indikerte administrerende direktør at de aktuelle ansatte ville motta en e-post fra HR som spesifiserte utgangsbetingelsene.

«Markedet har endret seg, som du vet, og vi må tilpasse oss for å overleve. Dette er andre gang i karrieren min at jeg må gjøre dette. Sist gang jeg gråt, rettferdiggjorde han seg selv.

«Dumme delfiner»

Et utdrag fra møtet, filmet av en deltaker, ble offentliggjort på sosiale medier.

Ifølge bladet FormueVishal Garg anklager «flere hundre ansatte» som er permittert for å jobbe bare to timer om dagen i stedet for åtte.

Better.com-sjefens metoder var allerede satt i fjor av Forbes, som avslørte en e-post der arbeidsgiveren beskrev noen ansatte som «dumme delfiner» som «blir fanget i garn og blir spist av haier».

You may also like