Home » Erling Haaland skadet. Skal ikke spille i norske landslagskamper – VM-kvalifiseringskamper

Erling Haaland skadet. Skal ikke spille i norske landslagskamper – VM-kvalifiseringskamper

by Russell Crowe

«Beklager, jeg er ikke klar for landslagskampene. Det ville vært gøy. Uansett, lykke til Norge,» skrev han på Twitter. Haaland.

BVB-spissen er en av de mest lovende spissene i den yngre generasjonen. Han spilte 67 kamper for klubben fra Ruhr-regionen, og scoret 68 mål. Han ble toppscorer i Champions League forrige sesong, selv om Dortmunds bare kom til kvartfinalen.

Imidlertid i den nåværende Bundesliga-kampanjen Haaland han har truffet nettet syv ganger på fem kamper. Dette resultatet gir ham en fordel i målscorerne, uavgjort med Bayern Münchens Robert Lewandowski.

Norge uten leder i nøkkelkamper

Dette er et kjempetap for det norske laget, som sliter med å komme seg videre til VM i Qatar. Det gjenstår fortsatt fire runder. På de seks foregående kvalifiseringskampene scoret Haaland seks mål.

Kilde: PAP Erling Haaland scorer mot Nederland

Under neste gruppering spiller nordmennene først i Istanbul med Tyrkia (fredag) og mandag (11. oktober) i Oslo med Montenegro.

I gruppe G ligger de på andreplass med 13 poeng. Det ledende Nederland har det samme. Følgende er klassifisert: Tyrkia – 11, Montenegro – 8, Latvia – 5 og Gibraltar – 0.

Vinnerne av hver av de 10 gruppene vil kvalifisere seg til Qatar. Andreplasslag vil se etter sjansene sine i sluttspillet.

Forfatter: Skrz / TG
/
Kilde: PAP, eurosport.pl

You may also like