Home » « Feyenoord vinner den tyske konkurransen i kampen om Norges toppback »

« Feyenoord vinner den tyske konkurransen i kampen om Norges toppback »

by Russell Crowe

19. november 2021 – Feyenoord ser ut til å være veldig interessert i Fredrik André Björkan, men de får også hard konkurranse. Rotterdammers er ikke bare interessert i venstrebacken, men han har også dukket opp på Hertha BSCs radar. SPORTSBILDE melder at den tyske klubben har ham høyt på ønskelisten.


Tidligere i sommer bestemte Feyenoord seg for å turnere i Norge, og hentet inn Marcus Holmgren Pedersen og Fredrik Aursnes. Begge spillerne har gjort et utmerket inntrykk i Rotterdam-trøya så langt, og det er grunnen til at klubben holder muligheten til å kjøpe i Norge åpen igjen. Björkan er en 23 år gammel venstreback som har vært fast inventar hos mester FK Bodø/Glimt denne sesongen.

Forsvarsspilleren har ett mål og seks målgivende pasninger denne sesongen. Sammen med kollegene utgjør han Norges minst tidligere forsvar. Denne sommeren viste Feyenoord allerede interesse for Björkan, men til slutt nådde det ikke en overgang. Rotterdammers fortsetter imidlertid å følge nøye med på handlingene deres.

Les også: Jones roser Van Bronckhorst

I slutten av oktober stuntet Björkan med Bodø/Glimt ved å slå AS Roma 6-1 og holdt to uker senere også Roma til gode 2-2. I den norske klubben spiller han for tiden med den nederlandske keeperen Joshua Smits, som er keepervikar der. Bodø ligger på topp etter 26 kamper, med fem poeng pluss Molde FKs nummer to.

You may also like