Home » Fotball/vennskapskamp. Franskmennene finner et smil mot Norge

Fotball/vennskapskamp. Franskmennene finner et smil mot Norge

by Edvard Munch

I årets siste kamp kom det franske damelaget tilbake til å vinne mot Norge 2-1, i La Nucia, sørøst i Spania, takket være et Viviane Asseyi-mål de siste ti minuttene.

Etter to tap mot Tyskland (2-1) og Sverige (3-0), har ikke de blå, semifinalister i Euro Cup sist juli, alltid forført mot et svekket Norge, men de kan puste før de angriper 2023 og VM. . i Australia og New Zealand, som finner sted fra 20. juli til 20. august.

En god start for Les Bleues

Asseyi, som kom inn et kvarter tidligere, overleverte Corinne Deacons spillere, på 83min minutt, og plasserte en ustoppelig heading, hans 14min Mål med det franske laget A.

I fravær av flere aktive, spesielt Selma Bacha eller Charlotte Bilbault, leverte Frankrike trettiførste minutter av god kvalitet, belønnet med målet om den essensielle Kadidiatou Diani (22.min ), godt tjent med returen til Sakina Karchaoui. Venstrebacken ble skadet under siste rally.

Men ti minutter senere viste det franske forsvaret sine nåværende grenser, i fravær av Griedge Mbock, skadet i flere måneder. Sophie Roman Haug (31min ) utnyttet denne passiviteten til å katapultere en ball med hodet.

Til slutt lot Asseyi Blues oppnå sin første seier siden 6. september, en demonstrasjon mot Hellas (5-0) i kvalifiseringen til verdensmesterskapet i 2023.

Frankrike skal spille sin første VM-kamp i Australia og New Zealand mot Jamaica 23. juli 2023, før et oppgjør mot Brasil 29. juli.