Home » Freibergs inntar syvendeplassen i European Motocross Championship – Motorsport – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

EMX2t

Denne sesongen var det tre etapper i EMX2t-klassen og det var Freibergs første løp i denne kategorien, selv om han på Ķegums uten hell hadde forsøkt å kvalifisere seg til finalen i EMX250-klassen. Ved denne anledningen dro 23 utøvere til kampen, slik at alle kunne gå til utgangsbarrieren.

Utøveren med Husqvarna-motorsykkel, sønn av Laura Freiberg, en tidligere VM-deltaker, viste det tolvte resultatet på fri trening og tok også en tolvteplass på stillingen.

I det første løpet avsluttet Uldis første runde på niende plass, på tredje runde hadde han hevet seg over posisjonen, men etter noen flere runder falt han tilbake til niende plass, hvor han tilbrakte resten av løpet. Freibergs fullførte den første runden i det andre løpet først på det trettende, men midt i konkurransen hadde han allerede vunnet en åttendeplass, men på den siste runden klatret han enda mer og ble nummer sju.

Seieren på etappen ble hentet av den italienske atleten Federico Tuani, som tok andre- og førsteplassen i løpene, og den andre i summen var tyskeren Maximilian Spiss, som på sin side vant det første løpet, men det andre ble tredje. . Spis har blitt denne sesongens mester. Freibergs, på sin side, ble nummer sju på etappen, og tjente like mange poeng som sjetteplass og bare ett poeng mindre enn femte.

EMX250

Den nest siste etappen i EMX250-klassen er også fullført. Sesongleder Nicolas Lapuchi vant begge løpene der, men har ennå ikke sikret seg tittelen, men før siste etappe, som vil finne sted akkurat der i Mantua, har italieneren en ledelse på 45 poeng på sin følger.nærmeste Kevin Horgmo fra Norge, som denne gangen var sjette. Det er fortsatt mulig å ta 50 poeng denne sesongen, så Lapucci er veldig nærme tittelen.