Home » Ingen alvorlige skader, men jeg kjører på smertestillende en halv sesong.

Ingen alvorlige skader, men jeg kjører på smertestillende en halv sesong.

by Russell Crowe

Jonas kjemper om de seks beste i sesongens sammenlagttittel i verden, der han ligger på sjuende før de seks siste etappene.

Paul innrømmet at kroppen hans var «ganske knust» da den 24 år gamle rytteren syklet «på sprøyten» i en halv sesong, ettersom skader ansett som mindre i motocross ble følt.

«Ifølge Osas [posma] smerter begynner å falle i ribbeina. Den var ikke ødelagt, men interkostalnerven [sāpēja] eller noe sånt. Jeg måtte kjøre to-tre etapper til smertestillende, forklarte Jonas. Også i Ķegums, etter fallet, viste det seg at jeg hadde brukket ribbeinet. Årstiden er så spent at kroppen er belastet til det ytterste. Det er virkelig ikke tid til å slappe av og komme live på de smertestillende medisiner eller fysioterapeutens kontor.»

Forrige helg i Frankrike, hvor Jonas sa at han hadde den beste stemningen med et enestående antall tilskuere, ble han nummer seks, fjerde og femte. Neste løp blir helgen i Spania, og Jonas konsentrerer seg om at hvert løp skal toppe hver gang.

«Selvfølgelig er målet, som alltid, å komme på pallen,» sa Jonas. «Vi må bare sette det hele sammen, da vi må prøve å kjøre jevnt og trutt uten unødvendige eventyr, men vi ønsker absolutt å komme på pallen.»

Paul, derimot, er ikke å se mye på den generelle ledertavlen. Han vil gjerne rykke opp en plassering i den generelle klassifiseringen, men det er ikke hovedmålet.

«Er jeg den syvende, sjette eller femte? [kopvērtējumā], forskjellen er ikke stor,» forklarte Jonas.

Etter løpet i Spania flytter motocrosskjørerne til Italia, hvor de skal gjennomføre de fem siste etappene av verdensmesterskapet frem til 10. november.

Feil i artikkelen?

Marker teksten og trykk Ctrl + Enterfor å sende utdraget til redaktøren.

Marker teksten og trykk Rapporter en feil knapper for å sende teksten som skal redigeres!

You may also like