Home » Grundstein MVP, Rajeckim tre assists – Innebandy – Sportacentrs.com

Grundstein MVP, Rajeckim tre assists – Innebandy – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

Grundstein mottar MVP of the match award, en lagsuksess

Harstads lag på fire latviske innebandyspillere klarte å være de første til å vinne det norske Premier League-mesterskapet denne uken. I kveld konkurrerte laget hjemme med Fredrikstad-laget, og feiret en rungende seier med en score på 9: 1 (3: 1, 4: 0, 2: 0). I rekkene av vinnerne scoret Toms Kirmužs to mål og én assist, Tomas Nieders scoret to mål, men Jānis Rajeckis scoret sine første poeng i Norge, med tre målgivende pasninger. Kaspars Grundstein gikk tom for poeng, men vant prisen for beste spiller i spillet. I mellomtiden så Roberts Līviņš, som var i første runde med assist, denne gangen kampen fra reservebenken. Etter seieren har «Harstad» rykket til syvende plassering med tre poeng, men neste kamp spilles 25. september, da tredjeplassen møter «Greakeren».

Garbar tørt avfall

RA Rychenberg Winterthur, representert ved Evelina Garbare, led et tørt nederlag i andre runde av den sveitsiske NLA-ligaen i innebandy, og erkjente overlegenheten til de sterke Kloten-Dietlikon Jets på hjemmebane: 0: 6 (0: 1, 0: 4, 0 : 1). Det førte til at også den latviske innebandyspilleren, som vant målet i første runde, holdt seg tørr. «Jets» ligger på toppen av tabellen, mens «Maurene» ligger for øyeblikket på femteplass med tre poeng. Neste kamp «RA Rychenberg» finner sted 25. september, da må gjestene møte «Zug United». Denne uken oppdaget laget sine motstandere i den åttende finalen i Swiss Cup, hvor de møter NLB-ligalaget «UH Lejon Zaziwil». Dette spillet er planlagt til andre halvdel av oktober.

Krastiņa-klubben starter med en rungende seier

Liena Krastiņa har startet inneværende sesong i Danmarks sterkeste innebandyliga og vil fortsatt representere rekkene til AFK-klubben. I sesongens første kamp spilte Aarhus-klubben overbevisende mot Herning Pirates-laget hjemme 10:1 (3:0, 3:1, 4:0). Den latviske innebandyspilleren scoret ikke i denne kampen. Det skal bemerkes at gjestene hadde ankommet denne kampen med kun fem spillere på banen, som dermed spilte uten innbytter.

Rinkēvičs målgevinst redder ikke fra alvorlig ødeleggelse

Rungsted-Hosrsholm FK led nok et nederlag i Danmarks sterkeste innebandyliga, med en 1:15 (1: 6, 0: 7, 0: 2) annullert mot Benlose FC. Interessant nok ble utfallet av kampen avslørt først i det syvende minuttet, da Kristians Jānis Rinkēvičs scoret sitt første mål i det danske mesterskapet, og førte gjestene foran. Dette ble fulgt av en veritabel smertedal med 15 porter. Vår andre legionær i denne klubben Krister Marsel Kuznetsov måtte gå glipp av den andre kampen, mens for første gang var keeper Emīls Zīvers i applikasjonen, som startet kampen på reservebenken, men gikk ut på banen i minutt 29 med resultatet. 1: 9. Målvakten innrømmet at det ikke er lett å komme inn i kampen midt i kampen, men i tredje omgang klarte han å kjenne på spillet og generelt var ikke debuten så verst. Etter å ha tapt alle tre kampene med et totalt målforhold på 5:32, er Rungsted-Horsholm for øyeblikket inne i de seks siste.

Rukavishnikov fortsetter å spille med suksess

Den unge Nikolas Rukavišņikovs har allerede spilt den tredje kampen i det sveitsiske U-18-mesterskapet i innebandy. I motsetning til de to første kampene, der den latviske innebandyspilleren gjorde stor suksess, utmerket han seg i tredje runde med en enkelt pasning på slutten av kampen. «Grasshopper Club Zurich»-laget fortsetter å fungere nesten perfekt, og nådde den tredje seieren. Denne gangen spilte gjestene 9: 4 (1: 2, 4: 0, 4: 2) «UHC Alligator Malans». Latvieren har allerede 9 (6 + 3) prestasjonspoeng fra tre kamper, men Zürich-laget er det eneste med maksimalt ni poeng på førsteplass.

You may also like