Home » Hjemleveringstjenesten vil dekke hele Sverige

Hjemleveringstjenesten vil dekke hele Sverige

by Russell Crowe

Den svenske nasjonale alkoholforhandleren Systembolaget har testet en alkoholleveringstjeneste i utvalgte områder siden 2019, og den vil nå være tilgjengelig i alle regioner i Sverige.

Oppstart 25. oktober. Innbyggere i Gotland, Jämtland og Norrbotten vil også kunne bestille alkohol fra Systembolaget. I disse regionene var det allerede mulig å bestille alkohol på det lokale ombudsmannens utleveringssted, for eksempel et supermarked eller postkontor, og nå kan innbyggerne bestille det hjemme.

Tobias Frohm, Systembolagets direktør for e-handel, beskrev nyheten som en «betydelig milepæl».

«Hjemlevering er en viktig del av tjenesten vår, og etterspørselen vokser med folks endrede vaner,» sa Frohm.

Det er riktig at Sverige fortsatt har strenge regler for salg av alkohol ved lov: bud kan ikke levere produkter etter Systembolagets åpningstid, noe som betyr at alkohol ikke kan leveres etter kl. Mandag til fredag ​​eller etter kl. 15.00 på lørdag (selv om kureren er forsinket).

Bud er også pålagt å gå på kurs for å sikre at de overholder Systembolagets salgsregler, som innebærer at bud må verifisere identitetsdokumentene sine for å sikre at det ikke selges alkohol til personer under 20 år, samt til hvem som prøver å kjøpe. alkohol. .Alkohol ikke for dem, men for de som ikke har rett til å kjøpe det og for de som er påvirket av alkohol.

De som ønsker å bestille alkohol hjemme bør imidlertid planlegge på forhånd: Leveringen tar vanligvis fire til seks virkedager hvis du bestiller fra et sentralt lager hos Systembolaget, og åtte til 12 virkedager hvis du bestiller fra eksterne lokasjoner.

Minste fraktavgift er 120 SEK per pakke (bestående av opptil 12 flasker vin, 6 vinbokser eller 24 bokser), for hver ekstra pakke er 80 SEK.

Utarbeidet av thelocal.no.

Likte du det? Ta deg tid til å støtte Inga Kazakevičiūtė på Patreon!

Hjemleveringstjenesten vil dekke hele Sverige

sfgdfg

You may also like