Home » Hakkinen og Coulthard navngitte analytikere hos Viaplay

Hakkinen og Coulthard navngitte analytikere hos Viaplay

by Russell Crowe

Viaplay vil kunngjøre sine planer for den kommende Formel 1-sesongen på en pressekonferanse i Amsterdam neste onsdag, men mer og mer informasjon kommer allerede. The Telegraph skriver søndag at den nordiske mediegiganten Mika Hakkinen, David Coulthard og Tom Kristensen ønsker at analyser skal ta over sporet. Stéphane Kox ville bli den nederlandske pit-reporteren. Hun er datter av racerføreren Peter Kox og driver selv.

Hakkinen ble Formel 1-verdensmester i 1998 og 1999, og tretten ganger Grand Prix-vinner Coulthard var hans McLaren-lagkamerat. Kristensen kjørte aldri i den fremste klassen for motorsport, men han vant 24 timer i Le Mans ni ganger. I dag jobber dansken jevnlig som steward i F1 og er medkommentator for TV3 i eget land. I likhet med Viaplay eies denne kanalen av Nordic Entertainment Group (NENT).

Mer om Viaplay:

NENT eier allerede Formel 1-kringkastingsrettighetene for Danmark, Norge, Sverige, Island, Estland, Latvia og Litauen i år. Nederland og Finland kommer i 2022, Polen følger etter i 2023. Varene som NENT produserer på stedet kan allerede sees i flere land hvor partiet er aktivt. Den linjen ser ut til å ønske å fortsette og til og med styrke seg i Nederland og Finland neste år, med ankomsten av analytikere som Hakkinen og Coulthard.

I tillegg skal Viaplay gjennomføre et eget studieprogram for Nederland. Amber Brantsen har allerede meldt seg som programleder for dette. Muligens, i en annen komposisjon, ville Christijan Albers, Giedo van der Garde, Tom Coronel og Ho-Pin Tung bli med. Det ble kunngjort forrige onsdag at Nelson Valkenburg og Melroy Heemskerk vil kommentere Formel 1-racing på Viaplay. Olav Mol, Jack Plooij og Robert Doornbos flytter ikke fra Ziggo Sport til den nye strømmetjenesten.

You may also like