Home » Halvor Egner Granerud og andre forbudte nordmenn! «Det er ganske trist»

Halvor Egner Granerud og andre forbudte nordmenn! «Det er ganske trist»

by Russell Crowe

Se videoen
«Kamil Stoch jaget den tredje krystallkulen i karrieren»

Halvor Egner Granerud er avsløringen av årets utgave av hopp-VM. Den 24 år gamle nordmannen er leder for det generelle klassementet, og hoppene hans er lange, stiliserte og fremfor alt repeterende. God form gjorde Granerud til hovedfavoritten til å vinne norgesmesterskapet, som går av stabelen 19. januar i bakken i Trondheim. Men det er allerede kjent at gullet ikke vinner.

Polakker i spissen for de høyeste inntektshopperne! Granerud rømmer

Halvor Egner Granerud: For dość przykre

Alt på grunn av restriksjoner i Norge i forhold til koronaviruspandemien. Her til lands er 10 dagers karantene obligatorisk, og de norske topphopperne som skal stille i verdenscupstevnet i Zakopane vil ikke klare å oppfylle det før stevnet i Trondheim. Det betyr at Halvor Egner Granerud, Marius Lindvik, Daniel Andre Tande, Johann Andre Forfang, Robert Johansson og Thomas Aasen Markeng, samt norske hoppere som konkurrerer i Continental Cup-konkurransen, ikke får delta i norgesmesterskapet.

– Det er ganske trist. NM-gullet betyr mye for meg. Jeg tror alle gjerne vil ha så mange medaljer som mulig, for det er også en måte å dukke opp i norsk hopphistorie – innrømmet Halvor Egner Granerud i NRK.

Granerud fikk et provoserende spørsmål fra nordmennene. Granerud fikk et provoserende spørsmål fra nordmennene. «Du vil unngå mellom 40 og 50 tusen gale polske fans»

La oss minne om at de beste hopperne i verden skal konkurrere i verdenscupkonkurransen i Zakopane denne helgen. Konkurranseplanen i Wielka Krokiew er som følger:

Fredag ​​15. januar:

  • 11:00 – teknisk orientering
  • 15:45 – offisiell trening
  • 18:00 – kvalifikasjoner

Lørdag 16. januar:

  • 15:00 – prøveserie
  • 16:15 – lagkonkurranse

Søndag 17. januar:

  • 15:00 – prøveserie
  • 16:00 – individuell konkurranse

You may also like