Home » Håndballspillere klare for «lille finale» mot Sverige i VM etter ingenting

Håndballspillere klare for «lille finale» mot Sverige i VM etter ingenting

by Russell Crowe

VM er fortsatt i startfasen for nederlandske håndballspillere, men den tredje og siste kampen i gruppespillet i Spania er allerede avgjørende. Så viktig at bueskytter Tess Wester til og med bruker ordene «lille slutt» i munnen.

Tross alt, etter småkampene mot Puerto Rico (55-15) og Usbekistan (58-17), venter sterke Sverige i kveld. Begge landene har allerede sikret mellomrunden, men resultatet av det innbyrdes møtet teller i den gruppen på seks, hvorav de to første kvalifiserer til kvartfinalen. Og vel vitende om at det sterke Norge også tilhører den sekstetten, virker det ikke som en overflødig luksus å tjene på Sverige.

Men Orange er klar, mener Wester, for å bli bombardert med skudd fra Romania og trolig Kasakhstan i neste runde, i tillegg til de norske kvinnene. «Vi har trent mye de siste ukene og vi har snakket mye om hva vi vil. Jeg håper det kommer ut mot Sverige.»

Fullt trent

Fordi kampene mot Puerto Rico og Usbekistan, hver med en rekordscore, hadde svært lite å gjøre, har Orange trent fullt rundt disse kampene for å forberede seg nå som sterke motstandere begynner å dukke opp. Det er helt ubrukelig, landstrener Monique Tijsterman, som debuterer i en stor turnering, ønsker ikke å nevne de siste dagers turer.

You may also like