Home » Hertuginne Mette-Marit ble innlagt på sykehus og dødelig syk

Hertuginne Mette-Marit ble innlagt på sykehus og dødelig syk

by Russell Crowe

Prinsesse Mette-Marit, kone til den norske kronprins Haanon Magnus, hadde en skiulykke. Hun måtte fraktes til sykehus. Det har vært kjent i to år at et medlem av kongefamilien er dødelig syk.

Britisk kongefamilie Det er utvilsomt det mest mediemonarkiet i verden, det er vanskelig å finne en person som ikke har hørt om hendelsene til dronning Elizabeth II og hennes umiddelbare omgivelser. Imidlertid bør det huskes at andre land også kan være stolte av kronede hoder og deres familier. Unntaket er ikke Norge, hvor kong Harald V har regjert siden 1991. Tronen skal overtas av prins Haanon Magnus, og hans kjære kone Mette-Marit vil sitte ved siden av ham.

Dessverre dukket det opp ekstremt trist informasjon i 2018. Hertuginnen ble diagnostisert med idiopatisk lungefibrose, en dødelig sykdom som etterlater pasienter med kort tid. Legene spådde at hertuginnen kunne ha mellom tre og fem år igjen å leve. Mette-Marit bestemte seg for å leve livet fullt ut og utnyttet vinteren til å gå på ski. Galskapen i åssiden endte imidlertid med et besøk på sykehuset.

SE OGSÅ: Prinsesse Kate frykter livet hennes? Hun leide inn ekstra vakthold

Hertuginne av Norge på sykehuset. Mette-Marit hadde en skiulykke

Den norske prinsens kone er en ivrig skiløper, men selv erfarne er noen ganger sjanseløse. Dessverre falt Mette-Marit av stolheisen og brakk halebeinet. Et alvorlig og utvilsomt smertefullt traume endte med en natt på sykehuset. Den 47 år gamle mannen kom hjem før jul og representanter for den norske kongefamilien nektet å kommentere ulykken. Så det er ukjent hvordan hertuginnen har det i dag. Vi håper skaden ikke har påvirket den generelle helsen til prinsens kone.

You may also like