Home » Kipsala vil være vertskap for en av de mest populære sportsdansefestivalene i verden «Baltic Grand Prix 2021»

Kipsala vil være vertskap for en av de mest populære sportsdansefestivalene i verden «Baltic Grand Prix 2021»

by Russell Crowe

Denne helgen, fra 13. til 15. august, vil Kipsala International Exhibition Centre være vertskap for en av de mest populære havnedansfestivalene i verden, Baltic Grand Prix 2021, som arrangeres for 39. gang og har blitt besøkt av mer enn 500 danser. par fra 12 land.

I tillegg til de vanlige kvalifiseringsturneringene for World Sports Dance Federation (WDSF) for voksne og ungdom i alderen 16-18, vil Dance Sport Europe Children’s Grand Prix (DSE CHEGP) for første gang arrangeres for ungdom og ungdom.

Den velkjente sportsdansfestivalen «Baltic Grand Prix», organisert av dansesenteret «SPEKTRS» i samarbeid med Latvian Federation of Sports Dance, Utdannings- og vitenskapsdepartementet i Republikken Latvia, LSFP og Utdanningsdepartementet for Sport, avdeling for kultur og idrett i Riga bystyre, har blitt populær ikke bare i Latvia og de nærmeste nabolandene, men også i hele verden av sportsdans i utlandet. Denne gangen skjer det ikke i desember, men i midten av august. Festivalarrangør Aigars Svars fremhever at kjernebegivenhetene vil finne sted lørdag klokken 19.00 og søndag klokken 18.00 kveldsvisninger, som vil være tilgjengelig direkte på Sportacentrs.com-nettstedet.

14. august WDSF Open in Standard Dances (ST)-konkurransen vil finne sted, med dansepar som konkurrerer for 19. gang om Riga City Council Cup. Søndag 15. august vinnes ABORA Latin American Dance Cup (LA) for sjette gang. Konkurransen for de viktigste latviske parene vil bli utført av dansere fra nabolandene, samt par fra Tyskland, Tsjekkia, Portugal, Nederland, Frankrike, Polen, Romania, Finland og Norge.

For første gang i rammen av Baltic Grand Prix vil det være en DSE CHEGP-etappe for barn (11 år eller mindre), Juniors I (12-13 år) og Juniors II (14-15 år). DSE CHEGP-etappen i Latvia er også planlagt til 3. oktober i Jūrmala under den tradisjonelle «Baltic Rising Stars 2021»-konkurransen.

You may also like