Home » Hvor kan du beundre sakura i København?

Hvor kan du beundre sakura i København?

by Russell Crowe

Den danske hovedstaden er allerede utsmykket med nydelige rosa blomster: sakura sakura (Japanske Kirsebærtæer). De vakre trærne, som tiltrekker hundrevis av beundrere til å beundre dem hvert år, varsler den kommende våren.

Og her er noen steder i København hvor du kan beundre sakura-blomsten. De som ønsker å gjøre det, bør ikke utsette – denne skjønnheten er ekstremt kortvarig.

1. Bispebjerg kirkegård

Det er et av de mest populære stedene hvor innbyggerne i København velger å nyte utsikten over den blomstrende sakur. Her er en hel bakgate av rosa trær. Du kan komme hit fra 07.00 til 22.00. I år ble det implementert et system med brannmurer og køer for å ivareta sikkerheten. Husk også at du er på en kirkegård.

2. Langelinje Park

Langelinjeparken på Østerbro er rik på sakura, som om våren blir til et ekte rosa tak. Så du kan ta matten, sitte eller legge deg ned og nyte dette «taket».

3. Sønder bulvaras

Den populære sakura kan også sees på den vakre Sønder Boulevard. Boulevarden har en sakurastrekning som kan beundres fra det solfylte torget.

4. Kirkegård av assistenter

Så snart vårsolen skinner og lukter av blomster, trekkes både københavnere og turister til Assistens kirkegård. Mange kjente dansker er gravlagt her, inkludert HC Andersens. Det er mange grønne områder her, og i noen av dem blomstrer sakura.

5. Kongens hage

Kongens Have, i hjertet av København, har også noe sakura som kan beundres mens du går eller tar en piknik.

Utarbeidet av bornibyen.dk.

Likte du det? Ta deg tid til å støtte Inga Kazakevičiūtė på Patreon!

Hvor kan du beundre sakura i København?

sfgdfg

You may also like