Home » «Hvor langt vil du gå for den uforglemmelige smaken av en Nespresso?» : George Clooney og Jean Dujardin har kaffe sammen

«Hvor langt vil du gå for den uforglemmelige smaken av en Nespresso?» : George Clooney og Jean Dujardin har kaffe sammen

by Henrik Ibsen

Den essensielle duoen, Jean Dujardin og George Clooney, står overfor nye eventyr, slår seg sammen med den talentfulle Camille Cottin for en ny reklamefilm der underholdning rimer på humor.

De tre filmstjernene er forent rundt ett endelig mål: å nyte en Nespresso-kaffe, og dermed svare på det sentrale spørsmålet «Hvor langt vil du gå for den uforglemmelige smaken av en Nespresso-kaffe?» Denne nye kampanjen ble lansert 15. november i mer enn 20 europeiske land, og gjenoppsøker det ikoniske reklamestedet fra 2014.

Tilbakeføring av obligatorisk matematikk for alle videregående elever fra første år ved inngangen til studieåret 2023

Hva ville skje hvis det bare var én kapsel igjen?

I denne nye filmen tilbyr George Clooney Jean Dujardin en kopp Nespresso-kaffe, før han innser at han bare har én kapsel igjen. I en rytmisk video finner vi en humoristisk og oppfinnsom George Clooney som klarer å spille den franske skuespilleren som henter kapselen, før den glir ut av vinduet hans på Camille Cottins balkong. Den historiske duoen blir deretter tvunget til å danne et lag for å gjenopprette det.

Liten spoiler: på slutten minner Camille Cottin George Clooney på å resirkulere aluminiumskapselen sin på riktig måte, en gest som er en del av Nespressos forpliktelser.

Nespressos nye Unforgettable Taste-kampanje med George Clooney, Jean Dujardin og Camille Cottin lanseres 15. november i Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kypros, Kroatia, Danmark, Frankrike, Tyskland, Hellas, Ungarn, Irland, Italia, Luxembourg, Norge. , Nederland, Polen, Portugal, Tsjekkia, Romania, Storbritannia, Serbia, Slovakia og Sveits.

AFP

You may also like