Home » I andre periode går Latvia i tre og går på tap mot Norge – Hockey – Sportacentrs.com

I andre periode går Latvia i tre og går på tap mot Norge – Hockey – Sportacentrs.com

by Russell Crowe

# I den andre testkampen klarte ikke Latvia å slå Norge igjen, og tapte 1:4. Det eneste målet ble scoret av Zemgus Girgensons etter pasninger fra Mika Indraš og Robert Bukart i midten av andre omgang.
# Starten på den andre tredjedelen kan betraktes som et vendepunkt i kampen, da en av toerne løp mot Cucarello etter avslaget. Han ble hemmet av Sotnieks, som ble utnevnt av dommerne okse. Cucarello brukte den kaldblodig og nådde 2:0.
# Takket være aktivitet i tredje tredjedel kastet Latvia mer enn motstanderne (25:21), i tillegg til at de fikk færre avslag (6:24). De norske hockeyspillerne var noe bedre i remisene (22:23).
# Mareks Mitens debuterte for det latviske landslaget, og beseiret 14 av 18 motstanders skudd på 40 minutter. I tredje periode scoret Artūrs Šilovs i mål, som omhandlet alle tre motstandernes skudd.
# Lagleder i disse to kampene var Zemgus Girgensons, som scoret tre av Latvias fem mål. Ronalds Ķēniņš og Miks Indrašis skilte seg nok en gang ut.
# Det latviske laget har fullført forberedelsene til kvalifiseringsturneringen til vinter-OL 2022, som finner sted 26. til 29. august i Riga. Latvias motstandere vil være de nasjonale enhetene Italia, Ungarn og Frankrike. Første kamp 26. august mot Italia.

I dag spilte det latviske hockeylaget den andre prøvekampen mot Norge, som ble spilt dagen før. eller 4:2. Ieks Punnenova ble erstattet av Mareks Mitens, men Rodrigo Ābols, Lauris Dārziņš og Jānis Jaks tok plass på banen.

Kampen startet uten hell for Latvia. I et av de første angrepene tok nordmennene ledelsen da Olsen bukket under for et stort skudd – 0: 1. Umiddelbart etter at målet ble sluppet var det øyeblikket for å utligne resultatet for Dzierkala, men pucken ble ikke funnet i målet. Initiativet tilhørte lokalbefolkningen, men rivaliserende keeper Holm klarte ikke å slå. Motstanderne måtte klare seg uten en kontring, men borteforsvaret fikk klarert ballen.

Den andre tredjedelen ble spillets mest produktive med fire scorede mål, hvorav kun ett ble scoret av latvierne. Det startet med en minoritet vunnet av Norge, noe som ga Latvia muligheten til å spille i flertall for første gang. Roberts Bukarts hadde ikke en god dag i dag og falt hele tiden på den tunge banen. Umiddelbart etter avslaget henvendte en av keeperne seg til Cucarello, som ble stoppet av Sotnieks for brudd på reglene. Dommerne bestemte seg for å premiere okse til Latvias mål, som ble brukt kaldt av NHL-spiller Cucarello selv – 0:2. Begivenhetene på torget fortsatte ikke i Latvias favør, og Norge scoret ytterligere to mål sent i perioden, da Olden og Torrensen skilte seg ut, mens Zemgus Girgenson scoret Latvias eneste mål etter Mika Indras. (1: 4For Girgenson var dette det tredje målet på de to siste kampene.

Den tredje perioden begynte med bytte av keepere fra Latvia, med Artūrs Šilovas som erstattet veien. Latvia økte intensiteten i angrepet, men de første sju minuttene kunne nordmennene bremse innsatsen til eierne. Holm klarte ikke å slå Holm en gang, og den norske keeperen hjalp stolpen flere ganger. Til slutt ble spillet heftig, med hockeyspillere involvert i konflikt til tider. Dette førte til at dommerne ga både gjensidige avslag og la latvierne spille i flertall.

Sammen med nederlaget har Latvia fullført forberedelsene til kvalifiseringsturneringen for vinter-OL 2022, som finner sted i Riga fra 26. til 29. august. Den første kampen er berammet til torsdag 26. august mot Italia.

Latvia – Norge 1: 4 (0: 1, 1: 3, 0: 0)
Dører: 1:10 Olsens (Oldens) 0: 1, 22:30 Cukarello 0:2, 28:30 Oldens (Olimbs, Norstebo) 0:3, 28:47 Girgensons (Indras, Ro. Bucharest) 1. 3, 35:54 Toresens (Cukarello, Tretenss) 1: 4
Søppel: 25:21
Straffeminutter: 6:24
Keepere: Mitens (no 40:00 Šilovs) – Holms

Sammensetning av Latvia

Keepere: # 35 mittene (# 30 Šilovs)
Vakter: # 4 Bindulis, # 5 Whisper, # 26 Balinskis, # 27 Cibulskis, # 72 Jaks # 29 Freibergs, # 11 Sotnieks, # 90 Smons
Angripere: # 70 Indras, # 73 Smirnov, # 71 Robert Bucharest, # 9 Krastenberg, # 10 Garden (A), # 12 Marenis, # 17 Dzierkals, # 18 Balcers, # 24 Tralmax, # 28 Girgenson (A), # 91 King (C), # 95 Batna

You may also like