Home » UFL: Et nytt videospill har blitt annonsert for fotballmarkedet!

UFL: Et nytt videospill har blitt annonsert for fotballmarkedet!

by Russell Crowe

I mange år tilhørte markedet for fotballspill praktisk talt to studioer. Det var en konkurranse mellom japanske KONAMI, som hadde laget Pro Evolution Soccer i årevis, og kanadiske EA Sports, som produserte FIFA. Dette løpet var veldig jevnt lenge. Noen år tilhørte de PES, andre til FIFA.

De siste årene har imidlertid denne kanadiskfødte jobben begynt å få et forsprang på konkurrentene. Svaret var ommerkingen av Pro Evolution Soccer og endringen av navn til eFootball og, enda viktigere, salgsmodellen. Fra og med i år vil spillet være helt gratis og du vil tjene penger takket være mikrobetalinger. Nå kan begge merkene ha et stort problem.

En helt ny konkurrent dukker opp på markedet. Det hviterussiske studioet Strikerz Inc annonserte en ny fotballkamp på Gamescom – UFL. Den vil være basert på Unreal Engine. Londons West Ham United, hvis målvakt er Łukasz Fabiański, ble partnerklubben. Vi vet også at tittelen ble laget i samarbeid med InStat, verdens største nettsted som analyserer fotballkamper.

I likhet med KONAMI-produktet vil spillet være helt gratis. Vi kjenner imidlertid ikke detaljene til premieren, de tilgjengelige plattformene eller maskinvarekravene. Tittelen forventes å komme på markedet snart, så alle kort kan forventes å begynne avdukingen i løpet av de kommende ukene.

You may also like